Σεξ, πάρτι, χρήμα και εκβιασμός των ΜΜΕ από το ΔΝΤ

Κυριακή 8 Μαρτίου 20150 σχόλια

Ο αρχισυντάκτης της γερμανικής εφημερίδας «FAZ», Ούντο Ουλφκότε, αποκαλύπτει στην «κυριακάτικη δημοκρατία» τις σκοτεινές σχέσεις  διαπλοκής, ΜΜΕ και πολιτικής που οδηγούν στην κατευθυνόμενη πληροφόρηση.


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εκβιάζει διακεκριμένους δημοσιογράφους, αφού πρώτα τους εχει προσκαλέσει σε σεξουαλικά πάρτι!
Τουλάχιστον...
το έκαναν κάποια μέλη του επί Στρος Καν.  Μάλιστα και η Κομισιόν πληρώνει ανθρώπους του Τύπου για να παρουσιάζουν τις «επιθυμητές ειδήσεις», διαθέτοντας ειδικό κονδύλι.

Και ο γερμανικός Τύπος... τα βάζει με την Ελλάδα, εξαιτίας περίπου 10 δημοσιογράφων που είναι μέλη «συγκεκριμένων κύκλων» και δημιουργούν την αρνητική εικόνα για τη χώρα μας.

«Οι Βρυξέλλες πληρώνουν δημοσιογράφους για να γράφουν μόνο όσα η ΕΕ θέλει» σημειώνει και για το ΔΝΤ προσθέτει: «Εκβιάζουν τους δημοσιογράφους. Γνωρίζω πρώην συναδέλφους μου που είχαν προσκληθεί σε σεξ πάρτι από μέλη του ΔΝΤ και αργότερα εκβιάστηκαν με αυτή την πληροφορία.  Δεν γνωρίζω αν αυτό σταμάτησε όταν ο Στρος Καν εγκατέλειψε το ΔΝΤ» τονίζει σε συνέντευξή του.
nonews-news

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS