ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ: Καταγγελίες για φαγοπότι, ξύλο, μπραβιλίκια και σεξουαλική παρενόχληση! Επίσημες καταγγελίες με εξώδικο 14 σελίδων!

Παρασκευή 27 Μαρτίου 20150 σχόλια

Ξυλοδαρμοί, μπραβιλίκια, σεξουαλική παρενόχληση σε εκπαιδευόμενες, μετατροπή ασθενοφόρων σε προσωπικά μέσα μεταφοράς και βάπτιση μέσα σε μια νύχτα εκπαιδευόμενων Σαμαρειτών σε εκπαιδευμένους, παρόλο που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την γάζα από το βαμβάκι. Όλα αυτά καταγγέλλονται σε εξώδικο που έχει σταλεί στην τοπική Διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού και φυσικά είναι υπό διερεύνηση.

 Σε όλα αυτά  η Αχαΐα και η Ηλεία κατέχουν εξέχουσα θέση καθώς όπως υποστηρίζεται στο έγγραφο υλικό, ακόμη και μπροστά στα μάτια της έκπληκτης προέδρου του Ερυθρού Σταυρού της Πάτρας κ. Μόνικας Σολωμού έγινε ακόμα και άγριος ξυλοδαρμός Ερυθροσταυρίτη, γιατί τόλμησε να προβεί σε αποκαλύψεις και καταγγελίες .
 Με έδρα την Δυτική Ελλάδα και με δράστη –όπως υποστηρίζεται- στέλεχος του Ερυθρού Σταυρού, υπάρχουν καταγγελίες οι οποίες προφανώς είναι υπό διερεύνηση - πως ανώτερα στελέχη έβαλαν χέρι ακόμα και στα λεφτά που έστειλε η κυβέρνηση της Αυστραλίας για τους πυρόπληκτους της Ηλείας, προσκομίζοντας - όπως επίσημα καταγγέλλεται και από έγγραφα αποδεικνύεται – πλαστές αποδείξεις από ρομά της περιοχής. 

Όπως προκύπτει από τα  έγγραφα, ασθενοφόρα και διασωστικά οχήματα του Ε.Ε.Σ. μόνο για διακομιδές δεν ήσαν, καθότι αποτελούσαν τα μέσα μεταφοράς πρωτοκλασάτων για θαλάσσια μπάνια, ψώνια στα καταστήματα, βραδινές εξόδους αναψυχής.
 Σε άλλη περίπτωση σοκάρει η αποκάλυψη της καταδίκης  από τα ελληνικά δικαστήρια στελέχους του Ερυθρού Σταυρού, για ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο στο οποίο εργαζόταν παράλληλα.

Γίνονται ακόμη αναφορές για σεξουαλική παρενόχληση από έμμισθο υπάλληλο Διασώστη και Εκπαιδευτή Σαμαρειτών σε εθελόντριες διαρκώς και επικινδύνως, με απόλυτη κάλυψη από πλευράς κάποιων αρμοδίων. dete.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS