Στην Ναύπακτο το ελικόπτερο της βοήθειας προς τους κατοίκους της Κλεπάς Ναυπακτίας

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 20150 σχόλια

Ζητήθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη για τη μεταφορά 4 κατοίκων με ιατρικά προβλήματα
Επί τόπου σε όλες τις πληγείσες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας για την αντιμετώπιση των κατά τόπους καταστροφών από τα καιρικά φαινόμενα βρίσκονται κλιμάκια Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων και Γεωλόγων από τις υπηρεσίες της ΠΔΕ, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και του δήμου Αγρινίου, ενώ παραμένει η επιφυλακή στα πιο κρίσιμα σημεία.

Ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας μετέβη στην ορεινή Ναυπακτία όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατολίσθησης στην Κλεπά.
Σε αίτημα της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνας Σταρακά προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε η αποστολή ελικοπτέρου για τη μεταφορά τεσσάρων (4) από τους πενήντα (50) κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι χρήζουν ιατρικής βοήθειας. Η κ. Σταρακά και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτ/νίας κ. Γιάννης Τέγας βρέθηκε σε σύσκεψη, που συγκάλεσε η ίδια με το Συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Ναυπακτίας και με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση της μεγάλης καταστροφής, το σωστό συντονισμό, αλλά και για συνεχή επιφυλακή σε ενδεχόμενες καταστροφές.
ΣΤΑΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS