Οι Γερμανοί και ο Ψυχάρης δεν θέλουν τον Βαρουφάκη

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 20150 σχόλια

Γιατί ο Ψυχάρης δεν θέλει τον Βαρουφάκη και άρχισε τις γνωστές παρεμβάσεις του δια του Τύπου;
Ο Σταύρος Ψυχάρης, ο εκδότης που έχει μάθει να... διαμορφώνει καταστάσεις στην Ελλάδα, ξαναχτυπά...

Νομίζοντας ότι η χώρα βρίσκεται στο παλιό καθεστώς των μνημονιακών και των συστημικών κυβερνήσεων - τις οποίες ανέβαζε και κατέβαζε κατά το δοκούν – έχει το θράσος να στέλνει μήνυμα στον Τσίπρα να αντικαταστήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Μετά τους Γερμανούς που είναι προφανές ότι δεν θέλουν τον Βαρουφάκη στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, ο Ψυχάρης αναλαμβάνει πρωτοβουλία να ζητήσει μέσω της εφημερίδας του, από τον πρωθυπουργό να αλλάξει τον υπουργό Οικονομικών διότι οι Γερμανοί θεωρούν ότι δεν έχει την πολιτική εμπειρία να χειριστεί τέτοιες καταστάσεις.
Έτσι λοιπόν ο εκδότης που έβλεπε από την πίσω πόρτα του Μαξίμου τους πρωθυπουργούς και τους παρακαλούσε για δάνεια από την Εθνική Τράπεζα, γράφει σήμερα 15/02/2015 στο Κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας του (Το Βήμα της Κυριακής) ότι ο εκπρόσωπος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών σε ευρωπαικά και οικονομικά θέματα Γιόαχιμ Πος, ζήτησε από τον Τσίπρα να αντικαταστήσει τον Βαρουφάκη.
 
BHMA 1
Στο ίδιο άρθρο γίνεται λόγος για δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών, ενώ η εφημερίδα του κυρ – Σταύρου παρουσιάζει δημοσκόπηση που δείχνει πρώτο σε δημοτικότητα υπουργό τον Δραγασάκη με τον Βαρουφάκη να ακολουθεί!
Δείτε ένα απόσπασμα της δημοσκόπησης και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...
BHMA 2
Αυτή η πρωτιά του Δραγασάκη είναι σαν να βγήκε κατευθείαν από το γραφείο του Ψυχάρη την ώρα που όλη η Ευρώπη και σύσσωμη η ελληνική νεολαία μιλάει για τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Βέβαια για όλα τα παραπάνω υπάρχουν λογικές εξηγήσεις. Ο Mr ΔΟΛ κατά καιρούς έχει εμμονές και φοβίες.
Οι μεγαλύτερες φοβίες του είναι δύο:
- Ξέρει ότι με την κυβέρνηση Τσίπρα κλείνει πλέον η στρόφιγγα των θαλασσοδανείων κάτι που αποκάλυψε ο πρωθυπουργός και κατά τη διάρκεια των προγραμματικών όπου ξεκαθάρισε: «τέρμα τα θαλασσοδάνεια».
-Τρέμει μετά τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι όποιος θέλει να έχει κανάλι πρέπει να πληρώνει χρήματα για τη συχνότητα.
Και για τα δύο ζητήματα ο Ψυχάρης θεωρεί υπεύθυνο τον Βαρουφάκη. Έχει την αίσθηση ότι ο ιθύνων νους είναι ο υπουργός Οικονομικών και για τους λόγους αυτούς αρχίζει τις γνωστές μεθόδους του, άσκησης πίεσης προς τους πρωθυπουργούς από τα πρωτοσέλιδά του.newsbomb.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS