Έκλεψε το αμάξι του παπά και του πέρασε και ένα… βαψιματάκι!

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 20140 σχόλια

Είχε δει το αγροτικό αυτοκίνητο του παπά από το Αρκαλοχώρι και του είχε "γυαλίσει"...  το "έβαλε στο μάτι" και αποφάσισε να το κάνει δικό του!
Ο λόγος για ένα TOYOTA Hilux, το οποίο έκλεψε μια νύχτα...  αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτό. Του άλλαξε χρώμα, βάφοντας το μαύρο, του αφαίρεσε τις πινακίδες και το κυκλοφορούσε ... σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Μόνο που κάποιος "σφύριξε" στον παπά, πως ένας κτηνοτρόφος από το Χαράκι είχε "οικειοποιηθεί" το αυτοκίνητο του και ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία.
Χθες, κι αφού η ΕΛΑΣ παρακολουθούσε επί μέρες το φερόμενο δράστη, σταμάτησε τον 38χρονο κτηνοτρόφο για τροχονομικό έλεγχο και αφού οι αστυνομικοί έστειλαν το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία για τα "περαιτέρω", διαπιστώθηκε πως όχι μόνο το αγροτικό αυτοκίνητο ήταν το "χαμένο" όχημα του ιερέα αλλά και ότι πάνω σε αυτό υπήρχαν εξαρτήματα από...3 άλλα αυτοκίνητα, πιθανόν "τρόπαια" του ίδιου συλλέκτη!
Το όχημα μεταφέρθηκε στο ΚΤΕΟ για περισσότερο έλεγχο μέχρι να αποδοθεί στον ιερέα, που σίγουρα ... θα έχει να το λέει, πως έγινε κάποιο θαύμα και μετά από καιρό βρήκε το αυτοκίνητό του! cretalive.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS