Δύο τροχαία μέσα σε λίγες ώρες στην Αμφιλοχία

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 20140 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 7:00π.μ στο 2ο χιλιόμετρο Αμφιλοχίας-Λευκάδας, κοντά στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, όπου Ι.Χ με κατεύθυνση προς Βόνιτσα εξετράπη της πορείας του. Τυχερός στάθηκε ο 31χρονος οδηγός από την Αχαΐα, αφού δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, αλλά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αμφιλοχίας απλά και μόνο για προληπτικούς λόγους.

Όπως έχουμε επισημάνει επανειλημμένως, πρόκειται ένα σημείο όπου με τις πρώτες βροχές συμβαίνουν τροχαία ατυχήματα και μάλιστα μερικά από αυτά θανατηφόρα.
Πόσα ακόμα τροχαία ατυχήματα, τραυματισμοί, καταστροφές περιουσιών πρέπει να συμπληρωθούν, ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές; Είναι τραγικό το γεγονός ότι για λίγα μέτρα κατασκευής ασφαλτοτάπητα θρηνούμε κάθε χρόνο θύματα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι λόγω της χειμερινής περιόδου και της παύσης των ασφαλτικών, ένα μεγάλο κομμάτι της Ε.Ο Αντιρρίου – Ιωαννίνων που διέρχεται αυτό το κομμάτι στο οποίο συμπεριλαμβάνονται επικίνδυνες λακκούβες φαίνεται να έχει εξαιρεθεί από τα σχέδια συντήρησης της Περιφέρειας.
Λίγο αργότερα Ι.Χ αγροτικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στο 1ο χιλιόμετρο Αμφιλοχίας – Αντιρρίου. Από την εκτροπή δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, ενώ στο όχημα επέβαινε μόνο ο οδηγός κάτοικος της περιοχής, ο οποίος μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους. e-maistros.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS