Δ. Ελλάδα: Περιέργως… εξαφανίστηκαν τα σώματα καλοριφέρ από ίδρυμα

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 20140 σχόλια

Δημόσιο και εταιρεία καθαρισμού λύνουν τις διαφορές τους στα Δικαστήρια. Στα δικαστήρια αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους το δημόσιο και ιδιωτική εταιρία καθαρισμού μετά το απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό που συνέβη όταν ανατέθηκε έργο καθαρισμού κτιρίου αλλά μετά την ολοκλήρωση της εργασίας οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν πως... είχαν ξηλωθεί τα σώματα θέρμανσης!

Το περιστατικό συνέβη προ μηνός περίπου και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία υποβολής μήνυσης και αγωγής από την πλευρά του δημοσίου. Αυτό που συνέβη ήταν το εξής απλό: Συγκεκριμένο ίδρυμα έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (προκηρύξεις, διαγωνισμό κλπ) προκειμένου να αναδειχθεί κάποια εταιρία που αναλαμβάνει καθαρισμούς χώρων για να εκτελέσει ανάλογες εργασίες σε ένα ακίνητο που ανήκει στο ίδρυμα όμως εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο παρέμενε κλειστό και χρησιμοποιείτο περισσότερο ως αποθήκη.Επειδή όμως ελήφθη απόφαση για την εκμετάλλευσή του, οι υπεύθυνοι σκέφτηκαν πρώτα απ' όλα τον καθαρισμό.

Τι απαντά η εταιρία Οι εργαζόμενοι της εταιρίας που κέρδισε τον διαγωνισμό μπήκαν στο κτίριο και ξεκίνησαν τις εργασίες οι οποίες μάλιστα χρειάστηκαν αρκετές ημέρες έως ότου ολοκληρωθούν. Και στο τελείωμα «ήρθε» και η έκπληξη για τους υπευθύνους του ιδρύματος. Οι οποίοι μπήκαν να ελέγξουν το αποτέλεσμα της δουλειάς που είχε γίνει και αφού πρωτίστως διαπίστωσαν πως όντως ήταν καθαρισμένο καλύτερο από όσα περίμεναν, στο τέλος «έπεσαν» από τα σύννεφα βλέποντας ότι τα σώματα θέρμανσης είχαν κάνει... φτερά!

Βέβαια από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι της εταιρίας αρνούνται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ευθύνη και ανάμιξη στο όλο θέμα της απουσίας των καλοριφέρ. Βασικά, ο ισχυρισμός που προβάλλεται εκ μέρους τους είναι ότι τα σώματα θέρμανσης δεν υπήρχε προτού μπουν οι υπάλληλοι της εταιρίας καθαρισμού στο χώρο για να αναλάβουν το έργο του καθαρισμού. Και μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει νομική απάντηση και από την πλευρά της εταιρίας εναντίον του δημοσίου. Σε κάθε περίπτωση πάντως το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα δικαστήρια... dete.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS