Σκληρή δουλειά και σεβασμό στο δημότη ζήτησε ο Γ. Αποστολάκης

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 20140 σχόλια

Τα κεφάλια μέσα! Τήρηση του ωραρίου, σεβασμό στο δημότη και σκληρή δουλειά. Σε αυτό το μοτίβο κινήθηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης μιλώντας σήμερα το πρωϊ στους εργαζομένους του τέταρτου μεγαλύτερου ΟΤΑ του νομού μας.

Ο, για τρίτη θητεία, δήμαρχος και γνώστης των "εσωτερικών" του δήμου έδειξε αυστηρό πρόσωπο προς τους εργαζομένους και ζήτησε επαγγελματισμό και προσήλωση στο έργο του καθενός. Μάλιστα τόνισε ότι η αρχή πρέπει να γίνει από τους ίδιους τους αιρετούς ώστε να δοθεί το καλό παράδειγμα, αλλά και οι εργαζόμενοι πρέπει να γίνουν συμμέτοχοι. "Τέρμα το... facebook, οι δημότες δεν πρέπει να έχουν παράπονα από τις υπηρεσίες μας", προειδοποίησε και προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα εστίασε στην απόδοση του τομέα καθαριότητας που έπασχε κατά την τετραετία Σολδάτου. "Δεν θα υπάρχει κάδος, έστω και μισογεμάτος, που δεν θα αδειάζει, η καθαριότητα είναι το άλφα και το ωμέγα μιας δημοτικής αρχής, συνέχισε.
Τοποθετούμενοι οι εργαζόμενοι εστίασαν κυρίως στην έλλειψη προσωπικού, η οποία είναι κοινώς παραδεκτή και έχουν γίνει πολλά ρεπορτάζ και από την ΑΙΧΜΗ στο παρελθόν. "Αυτούς έχουμε, με αυτούς πρέπει να κάνουμε το ανθρωπίνως καλύτερο", ήταν σε αδρές γραμμές η απάντηση του νέου δημάρχου.

Οι θέσεις ευθύνης
Στο πλευρό του κ. Αποστολάκη ήταν κατά την συνάντηση με τους εργαζομένους και οι νέοι αντιδήμαρχοι - πρόεδροι νομικών προσώπων. 
Αυτοί ορίστηκαν χτες κατά την συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας και είναι οι: Πάντας Νίκος, Στούπας Θεόδωρος, Σώζος Βασίλης, Τσακάλης Νίκος.
Για πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα προταθεί ο Κώστας Μπαλατσούρας από την Πάλαιρο. aixmi-news.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS