Ντόπιοι μαφιόζοι "νοικιάζουν" εισαγγελείς για να πλήξουν τους αντιπάλους τους

Τετάρτη 20 Αυγούστου 20140 σχόλια

Στο έλεος της ντόπιας μαφίας η ελληνική Δικαιοσύνη, σύμφωνα με μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα που ετοιμάζει γερμνανικό περιοδικό με απεσταλμένους του στην Αθήνα.

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι -που όπως φάνηκε και από το πρόσφατο δημοσίευμα του Spiegel έχουν βάλει πλέον στο στόχαστρο την ίδια την Μέρκελ-θέλουν να παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη της χώρας τους την εικόνα μιας Ελλάδας που βρίσκεται στο έλεος των συμμοριών με την ανοχή της Μέρκελ.
Απώτερος σκοπός τους πέρα από το πλήγμα στην Μέρκελ είναι να αποδείξουν ότι η βοήθεια στην Ελλάδα είναι πεταμένα λεφτά σε μια διεφθαρμένη χαβούζα.
Στο ρεπορτάζ το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη μεγαλοεπιχειρηματίες εμφανίζονται να χρησιμοποιούν εισαγγελείς και τον ΣΔΟΕ για να πλήξουν τους αντιπάλους τους.
Κι όλα αυτά κάτω από την μύτη του Σαμαρά και του Αθανασίου!
Μάλιστα οι Γερμανοί δημοσιογράφοι έχουν στην διάθεσή τους ντοκουμέντα-σοκ που αφορούν συμβόλαια δολοφονίας ακόμη και Εισαγγελέων που εμπλέκονται με την ελληνική μαφία.
Κι όλα αυτά την ώρα που ο Σαμαράς αναζητεί τον Μέγα Αλέξανδρο και οι φοροτρομοκράτες υπουργοί του αρπάζουν στην κυριολεξία την περιουσία των Ελλήνων πολιτών... kourdistoportocali.com

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS