Ο Σαμαράς κάνει πίσω για Κουβέλη, προτείνει Ρέμο για την Προεδρία!

Δευτέρα 25 Αυγούστου 20140 σχόλια

Toν Αντώνη Ρέμο θα προτείνει τελικά ο Αντώνης Σαμαράς για Πρόεδρο Δημοκρατίας μετά το "λιντσάρισμα" που δέχεται τις τελευταίες ώρες μετά το δημοσίευμα της Καθημερινής σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός είχε καταλήξει στον Φώτη Κουβέλη.

Ο Πάστορας Κουβέλης θα εξελιχθεί σε μεγαλύτερη κατάρα για τον Σαμαρά από τον ΕΝΦΙΑ-να το θυμηθείτε αυτό.
Θα γελάσουμε πολύ από δω και στο εξής με την πρωτοποριακή ιδέα του Τίποτα-Κουβέλη για πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Προφανώς οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος αναζητούν οικιακή βοηθό κι όχι Πρόεδρο Δημοκρατίας.
Ο Σαμαράς, με το που συνήλθε από την ισχυαλγία, άρχισε να σκέφτεται ξανά με τον δικό του μοναδικό τρόπο που τον ανάγει ιστορικά σε αντίπαλο δέος του Τσώρτσιλ, του Λίνκολν, του Τρούμαν και του Ρόμπερτ Ουίλιαμς.
Αφού μίλησε στο τηλέφωνο με τον-κατά τον Φαήλο-"Αργεντίνο σερβιτόρο", αποφάσισε ψύχραιμα να προκρίνει τον Αντώνη Ρέμο για την Προεδρία της Δημοκρατίας της Κολομβίας των Βαλκανίων.
Ο Αντώνης γνωστός και από τις πρόσφατες εμφανίσεις του στο Nammos, είναι ο απόλυτος εκφραστής της Ελλάδας του σήμερα, του χθες, του πάντα.
Ο Ρέμος είναι Μύκονος, είναι πρωτάθλημα (πρώην πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ), είναι πολιτιστικά κέντρα (κατά τον συγχωρεμένο Γιαννόπουλο), είναι ξέκωλα στο πρώτο τραπέζι του κωλομπαριστάν.
Είναι χωρίς αποδείξεις, είναι μάγκας ντελαμαγκέν, Ελληνάρας βαρύς κι ασήκωτος, είναι Ολυμπιακοί Αγώνες (κολλητός του Πύρρου), είναι ο αιώνιος γαμπρός για κάθε πεθερά (βλέπε μάνα Μακρυπούλια), είναι σκληρός και ταυτόχρονα λιώνει από έρωτα.
Είναι μηντιακός παράγοντας (τόσες χιλιάδες εφημερίδες έχουν πουλήσει τα cd  του Ρέμου).
Ο Ρέμος είναι Ελλάδα, ρε γαμώτι.
Ασε που με τον Ρέμο Πρόεδρο Δημοκρατίας, θα έχουμε στα σίγουρα μια βαρβάτη πρώτη κυρία.
Οι δεύτερες σκέψεις του πρωθυπουργού μας για το πρόσωπο του προέδρου της Δημοκρατίας είναι πλέον στην σωστή κατεύθυνση.
Ο Ρέμος αντί του Κουβέλη, είναι ο πρόεδρος που θα μπορούσε να συμβολίζει την Ελλάδα του Σαμαρά και του Βενιζέλου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. kourdistoportocali.com

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS