«Καταπίνει» τα χωράφια στη Γουριά, ο Αχελώος

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 20120 σχόλια

Πρόκειται για το σημείο απ’ όπου διέρχεται ο μοναδικός  δρόμος που οδηγεί από το χωριό στην  αγροτική περιοχή «Γύρες». Το φαινόμενο της διάβρωσης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση με αποτέλεσμα να έχει πλέον φθάσει σε οριακό σημείο καταστρέφοντας το δρόμο αλλά και «καταπίνοντας» τμήματα των παρακείμενων κτημάτων, όπου είναι εγκατεστημένα ποιμνιοστάσια.


Η συνέχιση του φαινομένου εγκυμονεί κινδύνους καθώς αν κοπεί ο δρόμος θα απομονωθεί μια μεγάλη αγροτική έκταση, αλλά η μεγαλύτερη ανησυχία έχει να κάνει με την περίπτωση ατυχήματος, αφού από το δρόμο αυτό διέρχονται βαριά αγροτικά μηχανήματα. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γουριάς Γ. Παπαδόπουλος έχει στείλει έγγραφα στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, εκθέτοντας το πρόβλημα, εδώ και πολύ καιρό, όμως δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση.

Στο μεταξύ όσο πλησιάζει ο χειμώνας η κατάσταση θα χειροτερεύει, αφού ο ποταμός σε κάποιο σημείο έχει κλείσει από τις φερτές ύλες και απαιτείται η διάνοιξη της κοίτης. Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Παπαδόπουλος απέστειλε ένα ακόμα έγγραφο στην Περιφέρεια, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα λειτουργήσουν τα αντανακλαστικά των υπηρεσιών…ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ aixmi-news.gr you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS