Το Αγρίνιο υποδέχεται το… Χαμόγελο! (Βίντεο)

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 20120 σχόλια

Κέρδισε η αγάπη & η αλληλεγγύη στον τηλεμαραθώνιο για το «Χαμόγελο του Παιδιού»-Τον Οκτώμβριο αναμένεται να υποδεχτεί τα πρώτα παιδιά το νέο σπίτι στο Αγρίνιο.


Με κεντρικό σύνθημα: ««Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για 60 παιδιά-μαζί θα τα καταφέρουμε» 5 τηλεοπτικοί σταθμοί ανάμεσα τους και η τηλεόραση του Αχελώου ενισχύσαν την πανελλαδική εκστρατεία για το «Χαμόγελο του Παιδιού»με στόχο την εξεύρεση πόρων για την άμεση λειτουργία δύο νέων σπιτιών σε Αγρίνιο και Αίγιο για 60 παιδιά που σήμερα βρίσκονται σε κίνδυνο.

Στο Αγρίνιο, με την σημαντική συνδρομή απλών πολιτών αλλά και της Περιφέρειας Δ.Ελλάδας ενισχύθηκε η τεράστια αυτή προσπάθειά, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες προυποθέσεις για την άμεση λειτουργία και στήριξη.

Στο στούντιο του Αχελώου βρέθηκαν η αντιδήμαρχος Αγρινίου κ.Μαργαρίτα Σερπάνου , Ο γ.γ Επιμελητηρίου Αιτωλ/νιας κ.Κωστίκογλου Σωκράτης, καθώς και η κ.Λαμπροπούλου Δήμητρα, συντονίστρια της δομής Κέντρου Ημερήσιας φροντίδας «Χαμόγελου του Παιδιού», οι οποίοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την προσπάθεια αγάπης στα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, κάνοντας λόγο για ένα μεγάλο στοίχημα για την τοπική κοινωνία που παίρνει σάρκα και οστά.

Να σημειωθεί ότι το σπίτι αναμένεται να υποδεχτεί τα πρώτα παιδιά τέλη Οκτωμβρίου, στο παραχωρηθέν απ’ το Δήμο Αγρινίου κτήριο του πρώην παιδικού σταθμού των Καλυβίων. cityvoice.gr you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS