Αιτωλ/νια: Πλούσια η δράση των ληστών με τα καλάσνικοφ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 20110 σχόλια

Σιγά- σιγά αποκαλύπτεται όλο το  φάσμα της δράσης της συμμορίας  των δυο Αλβανών που συνελήφθηκαν την Τρίτη στην Πάλαιρο της Αιτωλοακαρνανίας. Εκτός από την αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης σε
κοσμηματοπωλείο της Πάργας, ήδη εξιχνιάστηκαν άλλες δυο επιτυχημένες κλοπές σε χρυσοχοεία!
Ενώ  συνεχίζονται οι έρευνες για  τον εντοπισμό των τριών ασύλληπτων  μελών της σπείρας, αποκαλύφθηκε  ότι κρύβονταν πίσω από την  θεαματική διάρρηξη που είχε γίνει στις 24 Αυγούστου σε χρυσοχοείο του Αγρινίου, όταν φορώντας κουκούλες και κρατώντας «Καλάσνικοφ» έσπασαν με βαριοπούλες την βιτρίνα του μαγαζιού, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ και διέφυγαν με ένα τζιπ.
Οι  ίδιοι δράστες είχαν χτυπήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στις 7 Νοεμβρίου, όταν διέρρηξαν ένα κοσμηματοπωλείο στο Θέρμο και διέφυγαν με λεία χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες παράνομες ενέργειες. Στο μεταξύ, οι δύο συλληφθέντες Αλβανοί 23 και 25 χρόνων παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Αγρινίου και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή για την απόπειρα της Πάργας, τα δυο «Καλάσνικοφ» που έκρυβαν στο αυτοκίνητο του πατέρα του ενός και ένα πιστόλι που βρέθηκε σε ένα αυτοκίνητο το οποίο είχαν κλέψει από την Παιανία.
thebest

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS