Χασίς με τη… σέσουλα σε όλη την Ελλάδα!

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 20110 σχόλια

Από τα Ιωάννινα και το Αγρίνιο μέχρι την Κομοτηνή και τις Σέρρες.
Δεν περνάει μέρα που να μην προσπαθούν να εισάγουν μεγάλα φορτία με χασίς στη χώρα οι «βαρόνοι» των ναρκωτικών από την Αλβανία. Όμως, δεν περνάει και μέρα που οι ελληνικές
αστυνομικές αρχές να μην βάλουν στο χέρι τα «βαποράκια» τους μαζί με το φορτίο!

Ένας 26χρονος Αλβανός είχε αναλάβει την τελευταία μεταφορά μεγάλης ποσότητας στα ελληνικό έδαφος, αλλά και αυτός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην εθνική οδό Ιωαννίνων –Κακαβιάς όπου κινούνταν με το αυτοκίνητό του. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ τον αιφνιδίασαν και τον σταμάτησαν για έλεγχο στο Χάνι Δελβινακίου και βρήκαν στο πίσω κάθισμα τρεις ταξιδιωτικούς σάκους. Μέσα, υπήρχαν 84 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 88 κιλών και 570 γραμμαρίων! Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν άλλον έναν άνδρα που πιστεύουν ότι ήταν μαζί του.

Και τι… δεν είχε ο 40χρονος Έλληνας που συνελήφθη στο σπίτι του στο Διδυμότειχο από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας! Οι αστυνομικοί  κατέσχεσαν 31 συσκευασίες με δέκα κιλά και 495 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε τρίμματα, άλλες δύο με 255 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, τρεις συσκευασίες με «φούντα» βάρους 514 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με αποξηραμένους κλώνους κάνναβης βάρους 413 γραμμαρίων, 13 αποξηραμένους κλώνους, σπόρους κάνναβης βάρους 81 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά! 

Από το Αγρίνιο ως την… Κοζάνη ακολουθούσαν τα ίχνη ενός 39χρονου Έλληνα και ενός 24χρονου αλλοδαπού οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου! Μια πεσμένη μεταλλική διαφημιστική πινακίδα στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λάρισας –Κοζάνης, ήταν η «καβάντζα» που χρησιμοποιούσαν για να κρύβουν τα ναρκωτικά που διακινούσαν! Όταν πήγαν με αυτοκίνητο να τα παραλάβουν, ο 24χρονος συνελήφθη με δυο συσκευασίες ηρωίνης βάρους ενός κιλού και 20 γραμμαρίων, ενώ ο 39χρονος συνελήφθη στο σπίτι του όπου οι αστυνομικοί βρήκαν άλλες τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 524 γραμμαρίων, μια νάιλον σακούλα και γυάλινα βάζα με κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 92 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 1865 ευρώ. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους. Με τρία κουτιά γεμάτα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 809 γραμμαρίων και άλλες τρεις νάιλον συσκευασίες με 162,2 γραμμάρια συνελήφθη στην Κομοτηνή ένας 40χρονος, όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα στην κατοικία του.

Την ώρα που έκαναν χρήση χασίς στο σπίτι τους στο Στρυμονικό Σερρών συνελήφθησαν ένας 51χρονος και ένας 37χρονος που έκρυβαν και όπλα μαζί με τα ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν ένα κιλό και 55 γραμμάρια κάνναβης και δυο χασισόδεντρα, αλλά και ένα πολεμικό τουφέκι με 27 φυσίγγια, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 18 εκατοστών και δυο κινητά.
protothema

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS