Νίκος Σειραγάκης: ο 47χρονος παιδόφιλος

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 20110 σχόλια

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, μετά απο απόφαση του
εισαγγελέα, τα στοιχεία και φωτογραφίες του εκπαιδευτικού που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων αγοριών. Σύμφωνα με την επίσημη
ανακοίνωση της αστυνομίας πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη του Ματθαίου και της Κλεάνθης, που γεννήθηκε στις 29/07/1964, και κατοικεί στην οδό Καποδιστρίου 37 στο Ρέθυμνο.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τα στοιχεία δίνονται στη δημοσιότητα, μετά απο εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας των ανηλίκων.
Ο 47χρονος γυμναστής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για για ασέλγεια, κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αριθμός των πιθανών θυμάτων δεν
έχει …τέλος με βάση και την μακροσκελή λίστα των παιδιών που εξετάζουν. Ήδη έχουν καταθέσει 13 ανήλικοι που περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την διαδικασία της σεξουαλικής "μύησης" που τους υπέβαλε ο "δάσκαλοςεπί μήνες ή και χρόνια.

Τους οδηγούσε σε νεκροταφείαξωκλήσια και σπηλιές και τους υποχρέωνε σε "δοκιμασίες", τις οποίες ακόμα και οι αστυνομικοί δυσκολεύονται να περιγράψουν.Αποτροπιασμό όμως προκαλεί και το βίντεο που έχουν στην διάθεση τους.

Σε κατάσταση "νευρικού κλονισμού" βρίσκεται η κοινωνία του Ρεθύμνου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης που παρακολουθεί πανικοβλημένη τις καταιγιστικές αποκαλύψεις. Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς των παιδιών που υποστηρίζονται ψυχολογικά. Η Αστυνομία φοβάται την επόμενη ημέρα για όλους, όπως λέει.


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS