Έκλεψαν τις κότες και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 20110 σχόλια

Τον έκλεβαν επί 5 χρόνια. Και τι δεν του είχαν πάρει! Πάνω από 200 κουνέλια, 500 κότες, φράκτες, μαντεμένια κάγκελα, έπιπλα και ότι άλλο τους... έλειπε!
Ο ιδιοκτήτης απελπίστηκε και έβαλε ασύρματη
κάμερα ασφαλείας η οποία και κατέγραφε τα πάντα και ήλεγχε μέσω Η/Υ από το διαμέρισμά του στον Πύργο. Το διώροφο πατρικό του σπίτι βρίσκεται στη συνοικία λιθαράκια του Πύργου, όπου και το κτήμα του. Καθημερινά επισκεπτόταν το κτήμα, κάτι που έκανε και σήμερα.
Οι κλέφτες, απ΄ ο,τι φαίνεται, παραφύλαγαν να φύγει. Και μπούκαραν.
Η ασύρματη κάμερα ασφαλείας ήταν τοποθετημένη επάνω σε ένα δέντρο και στο κοτέτσι, για δόλωμα, μια κλώσα με πουλάκια. Οι κλέφτες πήραν την κλώσα με τα μικρά πουλάκια και γυρνώντας αντιλήφτηκαν το κόκκινο φωτάκι της κάμερας που τους κατέγραφε. Ανέβηκαν στο δέντρο, πήραν την κάμερα, μπήκαν στο σπίτι, έβαλαν φωτιά και φεύγοντας πήραν και δύο γαλοπούλες που βρήκαν μπροστά τους. Τις υπόλοιπες κότες δεν πρόλαβαν να τις πάρουν γιατί είχαν κουρνιάσει πάνω στις πορτοκαλιές.
Ένας γείτονας είδε τους καπνούς από το σπίτι και ειδοποίησε την πυροσβεστική. Τρία οχήματα με 10 πυροσβέστες κατέφθασαν στο τόπο της πυρκαγιάς, το σπίτι όμως είχε καεί ολοσχερώς.
Το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου και Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Πύργου διενεργούν την προανάκριση.
dete
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS