Πόλεμος μεταξύ Τρικάλων και Ιωαννίνων για τα... ξωτικά

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 20110 σχόλια

Ότι θα ξεσπούσε και πόλεμος... ξωτικών μεταξύ Τρικάλων και Ιωαννίνων, εν μέσω οικονομικής κρίσης και με τον κοσμάκη στα... κάγκελα, ούτε που μπορούσε να το φανταστεί κανείς!
Κι όμως συμβαίνει, καθώς εδώ και λίγες μέρες
προέκυψε... διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ του Δήμου Τρικκαίων και του Δήμου Ιωαννιτών. Ο λόγος;... Η πατρότητα της ιδέας για τα «ξωτικά» τα οποία θα αποτελέσουν το Χριστουγεννιάτικο event και για τις δυο πόλεις.
Και εξηγούμαστε... Από τα μέσα του περασμένου καλοκαιριού ο Δήμος Τρικκαίων άρχισε να «τρέχει» ένα φιλόδοξο σχέδιο υπό το διακριτικό τίτλο ο «Μύλος των Ξωτικών» που θα στεγαστεί στο Μύλο του Ματσόπουλου το εορταστικό εικοσαήμερο των Χριστουγέννων και γύρω από αυτό θα αναπτυχθούν διάφορες δραστηριότητες. Στόχος; Η τόνωση της αγοράς τις μέρες αυτές... Ίδιος ο στόχος και στα... Γιάννινα, όπου όμως εμπνεύστηκαν να δημιουργήσουν ένα μύθο για τη... «Λίμνη των Ξωτικών» (!) έτσι ώστε να προσελκύσουν κόσμο τις ημέρες των γιορτών.
Μάλιστα το κόνσεπτ και στις δυο περιπτώσεις είναι πανομοιότυπο με τους... «λοχαγούς» των δυο «στρατών των ξωτικών» να υπόσχονται δωρεάν συμμετοχή σε χάπενινγκς κλπ.. Είναι τόσο όμοιες οι δυο ιστορίες που... ακόμη και τα sites που έχουν δημιουργήσει ένθεν κακείθεν είναι σχεδόν ίδια!... Οι του Δήμου Τρικκαίων θεωρούν πως οι Γιαννιώτες «έκλεψαν» την ιδέα τους και μάλιστα υπήρξε σκέψη να κινηθούν ακόμη και νομικές διαδικασίες, με τον δήμαρχος κ. Χρ. Λάππα τελικά να λέει όχι και να επιλέγει να επενδύσει πάνω στο «καλύτερο δικό μας προϊόν»!
Trikalavoice
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS