Άρτα:18χρονος Ρώσος μαχαίρωσε άγρια 28χρονη Νιγηριανή και αφέθηκε ελεύθερος…

Παρασκευή 22 Ιουλίου 20110 σχόλια

Δεν είχε προλάβει καλά -καλά να ενηλικιωθεί, αλλά λίγο έλειψε να γίνει δολοφόνος ο 18χρονος Ρώσος που μαχαίρωσε άγρια στην Άρτα μια 28χρονη Νιγηριανή! Η αλλοδαπή
γυναίκα βρέθηκε αγκαλιά με τον θάνατο αλλά κατάφερε να επιζήσει. Όμως, ο παρ’ ολίγον δολοφόνος της αφέθηκε ελεύθερος επειδή ήταν ανήλικος!
Στο μεταξύ, όμως, συμπλήρωσε τα 18 του χρόνια κι έτσι ο ανακριτής Άρτας είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοχρησίας και οπλοφορίας! Το περίεργο είναι ότι οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Άρτας κατάφεραν να βρουν τον νεαρό Ρώσο και να τον συλλάβουν, καθώς εκείνος είχε παραμείνει στην πόλη πιστεύοντας ότι είχε «καθαρίσει»!
Το αιματηρό περιστατικό είχε συμβεί στις 29 Φεβρουαρίου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε η 28χρονη Αφρικανή, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά στον πνεύμονα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Στην κατάθεσή της, πάντως, δεν αποκάλυψε το κίνητρο του τραυματισμού και αρκέστηκε να πει ότι υπήρχαν «διαφορές» ανάμεσα στην ίδια και τον δράστη.
protothema
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS