Τα "όργια" του Αγρινίου στην πρώτη γραμμή αναζήτησης του Google!

Δευτέρα 23 Μαΐου 20110 σχόλια

Ως είθισται, όταν γράψει κάποιος στο google -στον παγκόσμιο ιστό- το όνομα μιας πόλης βγαίνει πάντα πρώτη η ηλεκτρονική διεύθυνση του δήμου.
Απ’ ότι φαίνεται, εν μέρει, εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί το Αγρίνιο.

Εάν λοιπόν πληκτρολογήσετε «αγρινιο», η πρώτη αναζήτηση δεν παραπέμπει πάντα στο προφανές και απόλυτα λογικό που είναι το «cityofagrinio.gr», αλλά ορισμένες φορές μπορεί να οδηγηθείτε σε μια άλλη που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με μεσημεριανή τηλεοπτική ζώνη!

Ναι καλά καταλάβατε, κάποιες φορές στην πρώτη ένδειξη μπορεί να εμφανιστεί και το εξής: «Ροζ βίντεο όργια στο Αγρίνιο», καθώς ο ντόρος που δημιουργήθηκε πριν από κάποιους μήνες με τη γνωστή υπόθεση ήταν ικανός να ωθήσει Αγρινιώτες και όχι μόνο, να αναζητούν επίμονα ακόμη και τώρα το εν λόγω βίντεο (άσχετα με το ότι μάλλον δεν υπάρχει πουθενά), με αποτέλεσμα τα πολλά κλικς να το έχουν υψηλά στις προτιμήσεις.

Βέβαια, τις περισσότερες φορές βγαίνει πρώτη η ηλεκτρονική διεύθυνση του δήμου, όμως το επίμαχο βίντεο εξακολουθεί να φιγουράρει ψηλά στον παγκόσμιο ιστό. To μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκεται μονίμως στην πρώτη σελίδα αναζήτησης της google!

Δεν ξέρουμε εάν αυτό αποτελεί και την καλύτερη διαφήμιση για τον τόπο μας, σε κάθε περίπτωση όμως είτε μας αρέσει είτε δε μας αρέσει αυτή είναι η διαδικτυακή πραγματικότητα…
thebest
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS