Ηρωίνη με πελατολόγιο...

Τετάρτη 25 Μαΐου 20110 σχόλια

Πελατολόγιο… διατηρούσε κατηγορούμενος για εμπορία ηρωίνης, πουλώντας το «λευκό θάνατο» από το Στεφανοβίκειο σε τοξικομανείς της
Μαγνησίας και της Λάρισας. Στη νέα υπόθεση που εξιχνίασε μετά από πολλές εβδομάδες παρακολούθησης το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, κατασχέθηκε ποσότητα 8.500 δόσεων.

Περισσότερο από ένα μήνα, μετά από πληροφορίες για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης, παρακολουθούνταν 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος για πολλά χρόνια κατοικεί μόνιμα στο Στεφανοβίκειο.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής εντοπίστηκε η καβάτζα του αλλοδαπού. Έκρυβε τις ποσότητες ηρωίνης μέσα σε εγκαταλελειμμένο κτήριο, κοντά στην κατοικία του, μέσα στα συρτάρια ενός παλιού γραφείου, που είχε απομείνει στο χώρο μαζί με άλλα έπιπλα.

Προχθές το απόγευμα αστυνομικοί περικύκλωσαν το κτήριο και έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον 33χρονο την ώρα που «έκοβε» τις ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες του είχαν παραγγείλει υποψήφιοι αγοραστές.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν δύο μεγάλες ποσότητες σε μορφή «βράχου», 306 γραμμάρια η μία και 244 γραμμάρια η δεύτερη. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πλέον του μισού κιλού ηρωίνης, που αντιστοιχεί σε 8.500 δόσεις.

Στην κρυψώνα βρέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας, καθώς και σύνεργα συσκευασίας.
taxydromos
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS