Προς πολιτικούς για το στρατόπεδο στη Στάνου - Άγριλος (Σαμάρι) και την μετατροπή σε Κέντρο Κράτησης

Δευτέρα 23 Μαΐου 20110 σχόλια

Μετά από αυτό το γεγονός προτείνουμε τα εξής:           
Σας παρακαλούμε θερμά να μετονομάσετε και την περιοχή σε جديد كابول Ελληνιστί  ΝΕΑ ΚΑΜΠΟΥΛ. Να
απαγορευτεί η κυκλοφορία τον κατοίκων μετά τι δύση του ηλίου.
Ο ΑΓ. Αθανάσιος στην Κατούνα να μετατραπεί άμεσα σε τζαμί .
Τα καφενεία της περιοχής να έχουν άργιλε.
Το πρώην Δημαρχείο να μετατραπεί σε πολιτιστικό κέντρο, αποκλειστικά για τους φίλους μας  τους λαθρομετανάστες και θα μετονομαστεί σε الذهاب إلى الجحيم , Ελληνιστί
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
Το πολιτιστικό κέντρο θα παρέχει  εκπαίδευση από τους πιο έμπειρους λαθρομετανάστες.
Το πρόγραμμα θα είναι εβδομαδιαίο.
Δευτέρα          Πώς  να σφάζουν.
Τρίτη              Πώς να βιάζουν.
Τετάρτη          Πώς  να  κλέβουν.
Πέμπτη           Μάθημα μαγειρικής σκύλου.
Παρασκευή    Αργία και προσευχή .
Σάββατο         Περιήγηση στην περιοχή και γνωριμία με τους κατοίκους.
Κυριακή         Εφαρμογή όλων των πιο πάνω στην πράξη.
Επίσης να καταργηθεί το Πάσχα και να αντικατασταθεί με το Ραμαζάνι.
Κανόνες συμπεριφοράς των κατοίκων προς τους λαθρομετανάστες.
1.      Μην κλείνετε πόρτες και παράθυρα, με αυτό τον τρόπο θα δυσκολεύετε τους λαθρομετανάστες να μπουν στα σπίτια, αυτοί θα βρουν τρόπο να μπουν.
2.      Σε περίπτωση  που εισβάλλει κάποιος στο σπίτι σας να είστε ψύχραιμοι χαμογελάστε, φερθείτε φιλόξενα και αποχωρίστε διακριτικά από το σπίτι σας . Καλό θα είναι να επιστρέψετε την επόμενη μέρα
Ποινές κακής συμπεριφοράς τον κατοίκων προς τους λαθρομετανάστες.
1.   Σε περίπτωση που κάποιος κάτοικος δεν ενδώσει στις όποιες ορέξης και επιθυμίες του λαθρομετανάστη, θα εφαρμόζετε ο νόμος 4000 . Δηλαδή θα κουρεύεται με την ψιλή και θα του κρεμάνε ταμπέλα που θα γράφει  ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και θα περιφέρεται στην πλατεία για παραδειγματισμό των υπολοίπων – Ο λαθρομετανάστης μετά από αυτό το συμβάν θα μεταφέρεται στα λουτρά  της Τρύφου  για spa και χαλαρωτικό μασάζ και περίπατους στο ποτάμι μέχρι να ξεπεράσει το σοκ.
Τα λουτρά  Τρύφου θα μετονομαστούν σε MLOUM MLOUM همام Ελληνιστί ΜΛΟΥΜ ΜΛΟΥΜ ΧΑΜΑΜ.
2.   Οι νοικοκυρές θα απαγορεύετε να ασπρίζουν μάντρες και τοίχους, αυτό θα θεωρείται προσβολή προς τους λαθρομετανάστες λόγω του μελαμψού χρώμα τους.
3.   Όποιος κάτοικος παραβεί τους κανόνες πάνω από μια φορά θα εφαρμόζεται ο ισλαμικός νόμος δηλαδή δημόσιως λιθοβολισμός.
Τα τοπικά κανάλια θα πρέπει και αυτά να προσαρμοστούν  π.χ. το κανάλι Αχελώος tv να μετονομαστεί σε كابول هابر التلفزيون  Ελληνιστί ΧΑΜΠΕΡ ΚΑΜΠΟΥΛ TV.
Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις πολιτισμού και αυτές θα μετανομασουν سانت بارثولوميو يلة، صيف 2011  Ελληνιστί Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου καλοκαίρι 2011
Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν λαθρομετανάστες από τις πρώην περιοχές του κέντρου της Αθήνας και θα παρουσιάσουν τα εξής:  Κλοπή κάμερας μετά φόνου,
καρτέρι σε είσοδο πολυκατοικίας και απόπειρα βιασμού, βιασμός ανηλίκου, ξυλοδαρμός  υπερήλικα και κλοπή  των 10 ευρώ, μαχαίρωμα περαστικού για άγνωστο λόγο, σύρσιμο γιαγιάς στο πεζοδρόμιο και αρπαγή τσάντας, κ.α.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για αυτές σας τις ενέργειες.
Όσο για τους ΚΑΚΟΥΣ και ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ blogger που λένε πως είστε πουλημένοι , ανθέλληνες , επικίνδυνοι  και δεν θα βρίσκετε ούτε πέτρα να κρυφτείτε, τα λένε όλα αυτά γιατί δεν εχουν ΑΣΥΛΙΑ.
Ενώ εσείς που έχετε ΑΣΥΛΙΑ θα μπορείτε να κρύβεστε και δημόσια.
Εμείς θα σας στηρίξουμε σε αυτό το δύσκολο έργο σας , και στο σχέδιο των φίλων μας των Αμερικανοεβραίων που τηρείτε κατά γράμμα μέχρι να καταστρέψετε αυτή τη χώρα με τους κακούς κατοίκους .
Σας ευχαριστούμε θερμά – Πάντα θα είμαστε δίπλα σας.

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS