Ομολόγησε την κλοπή τριών μετασχηματιστών από το ΤΟΕΒ Οζερού

Παρασκευή 25 Μαρτίου 20110 σχόλια

29χρονος τσιγγάνος από το Αγρινιο, είναι ο δράστης της κλοπής τριών μετασχηματιστών από το ΤΟΕΒ Οζερού , που έγινε στις 21 Μαρτίου. Οι μετασχηματιστές είχαν
αξία 45 χιλιάδων ευρώ!
Για ένα μικρό οικονομικό όφελος, ένας 29χρονος τσιγγάνος από το Αγρίνιο, προκάλεσε μεγάλη ζημιά στον ΤΟΕΒ Οζερού. Πρόκειται για μια από τις πολλές περιπτώσεις κλοπών σε αντλιοστάσια ΤΟΕΒ, μόνο που εδώ ο δράστης συνελήφθη.
Προσήχθη, χθες (23-03-2011) βραδινές ώρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, 29χρονος ημεδαπός ΄΄ρομά ΄΄, ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε ότι την 21-03-2011 και περί ώρα 00:30΄ αφαίρεσε από το αντλιοστάσιο του Τ.Ο.Ε.Β. Οζερού - Δ.Δ. Στράτου- Δήμου Αγρινίου, τρείς (3) μετασχηματιστές ηλεκτρικού ρεύματος συνολικής αξίας – 45.000,00 – Ευρώ.
Κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον πρόεδρο του προαναφερόμενου οργανισμού. Σε βάρος  προσαχθέντα ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης ορίων αυτοφώρου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία.
Να σημειωθεί πως οι κλοπές αυτές γίνονται για να αποσπάται ο χαλκός ή άλλα τμήματα των μετασχηματιστών έναντι ευτελούς ποσού την στιγμή που η ζημιά που προκαλείται είπα υπερπολλαπλάσια.
Εύλογα είναι τα προβλήματα που μπορούν να προκληθούν για τους αγρότες, ενώ σοβαροί κίνδυνοι υπάρχουν και για την υγεία των δραστών, αφού οι μετασχηματιστές περιέχουν επικίνδυνα υγρά.
Πηγή agriniopress
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS