Εμείς χανόμαστε, και εκείνη κλαίει την εξουσία που έχασε

Τετάρτη 23 Μαρτίου 20110 σχόλια

Κλάμα και οδυρμός και μαύρα περιστέρια, η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο, όλοι μας αναρωτιόμαστε τι θα ξημερώσει αύριο, οι διαχειριστές μας παίρνουν την μια κακή απόφαση μετά την άλλη, οι Τούρκοι μας δουλεύουν, οι Σκοπιανοί μας έχουν πάει στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, οι Αλβανοί θέλουν την.....

Βόρειο Ήπειρο, και να μια νέα μορφή που ήρθε να μας σώσει και εκείνη....

αλλά τελικά αυτός είναι ο σκοπός της?


Η Θοδώρα ακόμη κλαίει που έχασε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, αυτό είναι το πρόβλημα της, δεν έχει άλλο, όλα τα αλλά τα έχει λύσει, φυσικά πρώτο-πρώτο το βιοποριστικό της πρόβλημα, δεύτερον έχει τακτοποιήσει την οικογένεια της, τρίτον είναι ήδη αρχηγός....τι αστεία λέξη ενός υποκομματος με το όνομα Δη-συ η Δύση κάτι τέτοιο, πάντως με Ανατολή δεν μοιάζει.


Και βρήκε πρόβλημα να ασχοληθεί μετά την υπογραφή του μνημονίου, μετά τις υποκλίσεις προς τους Αμερικανούς μην της ρίξουν κανένα ψίχουλο αγάπης, ποιος της έφαγε την εξουσία.....ποιος της έφαγε την εξουσία......ποιος της έφαγε την εξουσία.


Τρεις φορές το έγραψα και το βαρέθηκα ήδη, εκείνη θέλω να ξέρω δεν έχει βαρεθεί, εμάς μας έχει κουράσει πάντως...και πολύ.

Μα μια ιδέα για να βοηθήσει την χώρα δεν έχει ξεστομίσει τόσα χρόνια, μόνο το αρχηγηλικι την ένοιαζε, και δεν ξεχνάω το μαύρο χαμόγελο της ήττας της, όχι ότι αυτός που νίκησε είναι καλύτερος, αλλά.......


Έχασες Κυρα μου...παρ'το απόφαση πλέον, έχουμε πιο σοβαρότερα προβλήματα από το να σκεφτόμαστε αν γίνεις ποτέ εσύ αρχηγός της νουδου, δεν το έχεις καταλάβει?

Βλέπεις μάλλον τα ποσοστά σου και παθαίνεις γηρατειά ,αλλιώς δεν δικαιολογείται.


Άσε μας Θοδώρα στον πόνο μας, αν έχεις ψυχολογικό κοίταξε το.


Η Ελλάδα τι σου φταίει?


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS