Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ και στη Δυτική Ελλάδα μετά τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα

Πέμπτη 24 Μαρτίου 20160 σχόλια

Αύξηση μέτρων επιτήρησης στο αεροδρόμιο του Ακτίου. Διαταγή του Αρχηγείου της Αστυνομίας για 24ωρη επαγρύπνηση και...
ετοιμότητα των Αρχών της περιοχής. Σε ετοιμότητα υψηλού κινδύνου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Βέλγιο που συγκλονίζουν την Ευρώπη.
Σε ετοιμότητα υψηλού κινδύνου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Βέλγιο που συγκλονίζουν την Ευρώπη. Αυστηρά μέτρα φύλαξης και εντατικοποίηση των περιπολιών έχουν τεθεί σε ισχύ τις τελευταίες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, και στην Αιτωλοακαρνανία, μετά από σχετική διαταγή η οποία έφτασε με την μορφή του κατεπείγοντος σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της περιοχής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Σ», για μια φορά σε «αστακούς» μετατρέπονται οι χώροι που στεγάζονται προξενεία και πρεσβείες ευρωπαϊκών χωρών, (Βρετανία, Αυστρία, Ιταλία κλπ) στην Δυτική Ελλάδα, οικείες διπλωματικών ακολούθων, αλλά και σημεία που δραστηριοποιούνται ευρωπαϊκές εταιρείες και επιχειρήσεις.


Αυξημένα είναι ήδη και τα μέτρα ασφάλειας στο αεροδρόμιο του Ακτίου με τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες να έχουν τεθεί σε επιφυλακή. Μπορεί αυτή την περίοδο στον αερολιμένα του Ακτίου να εκτελούνται περιορισμένα δρομολόγια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τίθεται εκτός των εκτάκτων μέτρων ασφαλείας που αποφασίστηκαν από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Οι έλεγχοι θα είναι εξονυχιστικοί, ενώ θα ελέγχονται λεπτομερώς πιθανά ύποπτα άτομα καθώς και ύποπτα οχήματα που διέρχονται από και προς το αεροδρόμιο. sinidisi.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS