ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 20160 σχόλια

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας θα πάρει μέρος  στην Παναιτωλοακαρνανική κινητοποίηση ενάντια στην...
υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας που συνεπάγεται και στην υποβάθμιση και της ποιότητας και των παροχών προς τον κάθε πολίτη αυτού του Δήμου και προς τον κάθε πολίτη αυτού του Νομού.
Η υγεία είναι ένα αυτονόητο αγαθό το οποίο μας το έχουν στερήσει. Στην Αιτωλοακαρνανία έχουν υποβαθμιστεί τα 2 μεγάλα νοσοκομεία, του Αγρινίου και του Μεσολογγίου .
Έχουν υποβαθμιστεί τα  Κέντρα Υγείας στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας παρά τις προσπάθειες και τις εκκλήσεις προς τους υπευθύνους ,από τον Δήμαρχο Γεώργιο Αποστολάκη και τη Δημοτική ομάδα.
 Το  Κέντρο Υγείας Κατούνας σχεδόν δεν δουλεύει (Ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, δυσκολία στις εφημερείες και καμία παροχή που έχει να κάνει με μικροβιολογικό και ακτινολογικό προσωπικό).
Το Κέντρο Υγείας Βόνιτσας δεν παρέχει σχεδόν τις περισσότερες από τις ιατρικές παροχές (μικροβιολογικό, αναλώσιμα υλικά, ιατρικά μηχανήματα κ.α.) ,όπως και σημαντικές ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό. Το περιφερειακό Ιατρείο Παλαίρου όπως και τα άλλα του Δήμου μας είναι υποστελεχωμένα και δεν υπάρχει γιατρός για να καλύψει  τις καθημερινές  ανάγκες.
Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας και οι εργαζόμενοι θα πάρουν μέρος στο παναιτωλοακαρνανικό συλλαλητήριο και καλεί όλους τους Δημότες, τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας να διαδηλώσουν ενάντια στην απαξίωση του Δημόσιου συστήματος υγείας.
Σας καλούμε λοιπόν όλους την Τετάρτη 27/01/2016:
 στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας ώρα 11:00π.μ.,
στο Κέντρο Υγείας Κατούνας ώρα 11:00π.μ.
 στο περιφερειακό ιατρείο Παλαίρου ώρα 11:00π.μ.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Π.Δ.Δ.

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS