Εκλογές ΝΔ: Χωρίς προβλήματα η διαδικασία σε Αχαϊα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 20160 σχόλια

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η ψηφοφορία σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας...

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της νομαρχιακής εφορευτικής επιτροπής Αχαΐας Γιώργος Κακούρης, «είναι ικανοποιητική η προσέλευση των ψηφοφόρων και στα 27 εκλογικά τμήματα που λειτουργούν στο νομό». Επίσης, πρόσθεσε ότι δεν παρατηρούνται ουρές στα εκλογικά τμήματα, σημειώνοντας ότι «παρά τον βροχερό καιρό, τα μέλη της ΝΔ προσέρχονται στις κάλπες, για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος».
Σημειώνεται ότι στον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας είχαν ψηφίσει στην Αχαΐα περισσότερα από 9.000 άτομα.  Όσον αφορά στην εκλογική διαδικασία στην Ηλεία, η πρόεδρος της νομαρχιακής εφορευτικής επιτροπής Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου δήλωσε ότι λειτουργούν χωρίς προβλήματα και τα 22 εκλογικά τμήματα του νομού. «Όλοι είναι στις θέσεις τους και η προσέλευση των ψηφοφόρων είναι συνεχής, παρά το γεγονός ότι από το πρωί βρέχει σε πολλές περιοχές της Ηλείας», ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου, συμπληρώνοντας πως στον πρώτο γύρο είχαν ψηφίσει περίπου 3.500 άτομα. 
Ίδια εικόνα καταγράφεται και στην Αιτωλοακαρνανία, και όπως είπε στο Πρακτορείο ο πρόεδρος της νομαρχιακής εφορευτικής επιτροπής Φώτης Τσόλκας, η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά και στα 33 εκλογικά τμήματα που λειτουργούν στο νομό.
Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών βρίσκονται στις θέσεις τους, πρόσθεσε ο Φώτης Τσόλκας και συμπλήρωσε πως δεν παρατηρούνται ουρές, ακόμα και σε μεγάλα εκλογικά κέντρα, όπως αυτά του Αγρινίου, αφού -όπως εξήγησε- η εκλογική διαδικασία του δευτέρου γύρου είναι πιο απλή από αυτή του πρώτου γύρου. Επίσης, ανέφερε ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών είχαν ψηφίσει στην Αιτωλοακαρνανία πάνω από 8.200 άτομα. ΑΠΕ - ΜΠΕ


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS