«Λουκέτο» λόγω... οικονομικών στο Λαογραφικό Μουσείο Αιτωλοακαρνανίας

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 20150 σχόλια

Το Λαογραφικό Μουσείο Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει στο Λαό του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής ότι παύει η λειτουργία του από το Νέο Έτος 2016, για λόγους οικονομικούς. 

Παρά την παμψηφεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για επιχορήγηση κατά το Έτος 2015, για κάποιους λόγους δεν στάθηκε δυνατό να εισπράξει το ποσό. Ακόμα και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του κεντρικού Ελεγκτικού Συνεδρίου Αθηνών να βοηθήσει στην υπόθεση.
Στην σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Για τους λόγους αυτούς καλούμε όσους δεν έχουν επισκεφθεί το Μουσείο, να έρθουν να το δουν. Θα είναι ανοικτό Δευτέρα – Παρασκευή, 11-1 το πρωί και Τετάρτη απόγευμα 6-8, τις εργάσιμες ημέρες, έως 15 Ιανουαρίου.
Από τις 16 Ιανουαρίου τα αντικείμενα θα μεταφερθούν σε ασφαλή αποθηκευτικό χώρο του Δήμου Αγρινίου, μέχρις ότου διασκευαστεί ο όροφος, τον οποίο μας έχει υποσχεθεί ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου.
Επειδή οφείλουμε τα ενοίκια και άλλα λειτουργικά έξοδα ενός Έτους, παρακαλούμε, θερμά, το Λαό να μας βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Το Μουσείο έγινε απ’ τον Λαό και ανήκει σ’ αυτόν.
Τέλος ευχαριστούμε τόσο το Λαό για κάθε συμπαράσταση απ’ την αρχή της ίδρυσης του Μουσείου, όσο και τον Δήμο Αγρινίου για την οικονομική στήριξη από το 1995 έως το 2011.
Το Διοικητικό Συμβούλιο» agriniopress.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS