Μεσολόγγι: Αηδίασε από το αστυνομικό «μέγαρο» Αιτωλίας ο Τ. Κουϊκ

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 20150 σχόλια

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ο υφυπουργός Τέρενς Κουίκ κατά την επίσκεψή του στο Μεσολόγγι, όπου παραβρέθηκε στον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνα.

Μετά τον εορτασμό είχε συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας στην Αστυνομική Διεύθυνση. Όταν ο Γραμματέας της Ένωσης Χρήστος Τέγας τον ξενάγησε στο αστυνομικό… μέγαρο της Αιτωλίας ο υφυπουργός έμεινε με το στόμα ανοικτό από την απαράδεκτη κατάσταση, βλέποντας ότι δεν πληροί ούτε καν τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις. 

 Η πρώτη του αντίδραση ήταν να το χαρακτηρίσει «σεράϊ» και υποσχέθηκε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει τη Δευτέρα θα είναι να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη για την μεταστέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών, καθώς, όπως έγραψε και στο τουΐτερ του, ούτε καν τριτοκοσμικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό το κτίριο.


Ο κ. Τέγας του εξήγησε ότι υπάρχει παραχωρημένο κτίριο, το οποίο χρειάζεται κάποια χρήματα για τις απαραίτητες επισκευές, αλλά απαιτείται και η μεταφορά του ΚΕΚ που στεγάζεται εκεί, ώστε να απελευθερωθεί ο χώρος, διαβεβαιώνοντας τον Γραμματέα ότι θα φροντίσει να προγραμματίσει συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης με τους αρμόδιους του υπουργείου στην Αθήνα για να δρομολογηθούν άμεσα οι ενέργειες μεταφοράς. aixmi-news.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS