“Κάηκε το πελεκούδι” στη συνεστίαση των Κωνωπινιωτών στην Αθήνα! Όμορφες στιγμές και γλέντι από τα παλιά… (Φωτο)

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 20150 σχόλια

Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου στα πλαίσια πρωτοβουλιών του για συχνότερη συνεύρεση Μελών και Φίλων του, διοργάνωσε συνεστίαση την...
Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στο γνωστό  Μουσικό Μεζεδοπωλείο « ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ » Χαμοστέρνας 12 λαο Κειριαδών στα Πετράλωνα.
 Ο Σύλλογος  Κωνωπινιωτών, συνειδητά, προσεγγίζει τις εκδηλώσεις αυτές όσο πιο “ανάλαφρα” – οικονομικά μπορεί, φροντίζοντας παράλληλα, το κατάστημα να παρέχει   εχέγγυα για καλή διασκέδαση.
     Με αυτό το σκεπτικό επιλέχθηκε το  Μουσικό Μεζεδοπωλείο « ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ », που πληρούσε όλες αυτές τις προϋποθέσεις αλλά παράλληλα, εξασφάλιζε και ένα φιλικότατο περιβάλλον.
    Στην προκειμένη περίπτωση, το ωφέλιμο συνδυάστηκε και με το τερπνό, γιατί  το κατάστημα διέθετε απίθανη κουζίνα με λαχταριστές γεύσεις και μία πολύ καλή ορχήστρα, η οποία ενισχύθηκε με την καθαρόαιμη φωνή του καταπληκτικού τραγουδοποιού Νίκου Βλαχοδήμου που συμμετείχε φιλικά στην εκδήλωσή μας και συνοδεύονταν από τον Γιαννιώτη κλαρινίστα Βασίλη Μαρκόπουλο, που απογείωσαν στην κυριολεξία το κέφι και τη διασκέδαση,  “διευκολύνοντας”  έτσι τους μερακλήδες να βγουν στην πίστα και να χορεύουν ασταμάτητα μέχρι το πρωί !
     Τα Μέλη και οι Φίλοι  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και στην κυριολεξία επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο την πλατιά στήριξή τους στην Συλλογική προσπάθεια, δίνοντας παράλληλα τεράστια δύναμη  και στα μέλη του Δ.Σ  για συνέχιση των προσπαθειών τους.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Κωνωπινιωτών  κ. Βασίλης  Σκούρτας, παρισταμένων των μελών του Δ.Σ.,  καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αφού τους ευχαρίστησε για τη  συμμετοχή τους σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς,  έδωσε την υπόσχεση ότι ο  Σύλλογος, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συγχωριανούς μας, καταβάλλοντας  κάθε δυνατή προσπάθεια, για να βοηθήσει στην πολιτιστική αναβάθμιση του χωριού και του τόπου μας.

   Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους:  Ο αιδεσιμότατος χωριανός μας πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας Νεκτάριος Γερονικολός,  ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ  κ. Τάκης Στεργίου, ο Διευθυντής- Εκδότης της Εφημερίδας ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ κ. Πατούλας Χρυσόστομος, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Βασίλης Μπουρνάζος, ο Αντιπρόεδρος της  Ο.Π.ΣΥ.Ξ κ. Δημήτρης Κοθρούλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών “ΤΟ ΛΙΓΟΒΙΤΣΙ” κ. Δημοσθένης Κουτσομπίνας, Ο Διευθυντής Ασφαλείας  της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών  κ. Νίκος Μανώλης, ο Πρόεδρος  και ο Ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ.κ. Καλιακμάνης Γεώργιος και Βρέτας Ηλίας, ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Στανιατών κ. Σπύρος Καραδήμας,  ο  πρώην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης» κ. Σπύρος Μπενέκος, τον Σύλλογο Θυριωτών εκπροσώπησε η κα. Ελευθερία Σώζου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών κ. Δήμος Κάβουρας και ο συνδημότης μας από το Μοναστηράκι,  ακάματος εργάτης του πολιτισμού κ. Διονύσης Πετρόπουλος.
   Ο Σύλλογός Κωνωπινιωτών εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους του συγχωριανούς και τους φίλους, που τίμησαν την εκδήλωση  με την παρουσία τους καθώς επίσης και όσους προσέφεραν δώρα προς ενίσχυση της λαχειοφόρου, που διενήργησε ο Σύλλογος προς οικονομική του στήριξη.
Ιδιαίτερα δε ευχαριστεί τον μεγάλο τραγουδοποιό Νίκο  Βλαχοδήμο, που συμμετείχε φιλικά  στην εκδήλωση και τραγούδησε  από ψυχής  Δημοτικά μας τραγούδια,  που συγκίνησαν το ακροατήριο.

































Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS