Δ. Ελλάδα: Οι ληστές τον χτυπούσαν με τη βαριοπούλα – Χριστουγεννιάτικη ληστεία με λεία 90.000 ευρώ

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 20150 σχόλια

Σενάριο από κινηματογραφική ταινία θυμίζουν τα όσα έζησαν ένας 54χρονος και η 38χρονη σύντροφός του στην Ηλεία, μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή των...
Δουνεϊκων επί της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, το βράδυ των Χριστουγέννων. Τρεις ληστές εισέβαλαν με πιστόλι και βαριοπούλα και αφού ξυλοκόπησαν τον 54χρονο κατάφεραν να αποσπάσουν μικρό χρηματοκιβώτιο που σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε το ποσό των 90.000 ευρώ.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις δέκα το βράδυ όταν από ένα αυτοκίνητο που σταμάτησε κοντά στο σπίτι κατέβηκαν τρία άτομα που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλα και φορούσαν γάντια. Οι δύο ήταν ψηλοί και σωματώδεις και ο τρίτος πιο κοντός. Ο ένας εξ αυτών κρατούσε πιστόλι και ένας άλλος βαριοπούλα. Με τη βαριοπούλα έσπασαν αρχικά το παράθυρο της κουζίνας και στη συνέχεια την κεντρική πόρτα. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον 54χρονη, τη σύντροφό του και το παιδί της, το οποίο ακούγοντας τα όσα συνέβαιναν βγήκε τρομαγμένο στο μπαλκόνι με ένα κινητό τηλέφωνο στο χέρι. Οι δράστες εισβάλλοντας στο σπίτι άρχισαν να χτυπούν με τη βαριοπούλα τον 54χρονο στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ απειλούσαν με το πιστόλι τον ίδιο και την 38χρονη, για να τους πουν που έχουν χρήματα. Οι δράστες φαίνεται να ήταν καλά διαβασμένοι και από τον πρώτο όροφο του σπιτιού, κατέβηκαν στο ισόγειο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του γιου του και ένα κατάστημα πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Έσπασαν την πόρτα και μέσα στο χώρο αναζήτησαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εκεί, πακτωμένο στον τοίχο. Κατάφεραν να το αποκολλήσουν και να τραπούν στη συνέχεια σε φυγή με το αυτοκίνητο που είχαν έρθει και που προφανώς τους περίμενε και τέταρτος δράστης.
Όσο συνέβαιναν αυτά, ο γιος της 38χρονης κάλεσε στο κινητό το γιο του 54χρονου και στη συνέχεια την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του 54χρονου βρισκόταν κοντά και έσπευσε στο σπίτι, όπου είδε τους ληστές να φεύγουν και τους καταδίωξε για λίγο, πριν αυτοί επιταχύνουν και χαθούν μέσα στη νύχτα, ενώ στιγμές αργότερα έφτανε στο σημείο αστυνομικοί.
Οι δράστες είχαν δέσει και ακινητοποιήσει τον 54χρονο και την 38χρονη χειροπόδαρα με τη χρήση φαρδιάς ταινίας περιτυλίγματος. Ο 54χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος μετά τα χτυπήματα  από τη βαριοπούλα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
ilialive.gr


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS