Φρικιαστικές αποκαλύψεις για την αποπλάνηση 9χρονης από υπάλληλο της ΕΡΤ3 – Βίντεο που δείχνει τον πατέρα να επικροτεί το βιασμό του παιδιού του

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 20150 σχόλια

To 9χρονο κοριτσάκι αποπλάνησε ένας 56χρονος υπάλληλος της ΕΡΤ που απεικονίζεται στη φωτογραφία.
- Ο πατέρας της 9χρονης πλέον κατηγορείται για απλή συνέργεια στην αποπλάνηση ανηλίκου

- Δίωξη έχει ασκηθεί και στο άγνωστο προς το παρόν πρόσωπο που τραβούσε το βίντεο
- Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται πως εκείνος και ο πατέρας του κοριτσιού βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ
- Ο 56χρονος υπάλληλος της ΕΡΤ3 έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος
Στη 2η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης καλείται να λογοδοτήσει μετά τα Χριστούγεννα ο πατέρας της 9χρονης, η οποία έπεσε θύμα αποπλάνησης από τον 56χρονο υπάλληλο τηλεοπτικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, υπόθεση που αποκαλύφθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα και προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο.
Η κατηγορία για την οποία θα δώσει εξηγήσεις είναι αυτή της «απλής συνέργειας στην αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, από κοινού», ύστερα από ποινική δίωξη που άσκησε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Φωτεινή Κρεωνίδου.
Προηγήθηκε σχετική εισήγηση της ανακρίτριας, που -μελετώντας το υλικό της δικογραφίας- έκρινε ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να ασκηθεί η συγκεκριμένη δίωξη.
Πιο συγκεκριμένα, σε μικρής διάρκειας βίντεο που ενσωματώθηκε στη δικογραφία, εμφανίζεται ο πατέρας να παρακολουθεί τον 56χρονο και να επιδοκιμάζει τις ενέργειες του βασικού κατηγορούμενου σε βάρος της ανήλικης κόρης του. Η παραπάνω δίωξη στρέφεται κι εναντίον άγνωστου προσώπου που φαίνεται να τραβάει το επίμαχο βίντεο.
Επίκληση στο υλικό αυτό είχε κάνει κι ο 56χρονος, που, απολογούμενος στην ανακρίτρια, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας επιδοκίμαζε τις πράξεις αποπλάνησης του ιδίου, τονίζοντας ότι αμφότεροι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σημειώνεται ότι ο 56χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση, ενώ λίγες μέρες μετά την προφυλάκισή του, οι εισαγγελικές Αρχές της Θεσσαλονίκης εξέδωσαν διάταξη, χρονικής διάρκειας 30 ημερών, με την οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα το ονοματεπώνυμό του, όπως επίσης φωτογραφίες του.
Σύμφωνα με τη διάταξη πρόκειται για τον Αρσένιο Σερασίδη, εναντίον του οποίου ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκου, κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και παραβίαση του νόμου περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. newsit.gr


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS