Βαρεμένος: Το θρίλερ Πανούση επισκιάζει και το νέο Τζέιμς Μποντ

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 20150 σχόλια

«Είναι μεγάλο θρίλερ αυτό. Επισκιάζει το νέο Τζέιμς Μποντ κατά πολύ. Τον σβήνει από τον χάρτη. Γιατί τα έχει όλα μέσα. Μόνο...

μεσαιωνική στοά δεν έχει. Τρομοκρατία, πολιτικούς... Δεν το ξέρω», είπε μεταξύ άλλων ο αντιπροέδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βαρεμένος, με αφορμή τις "σοκαριστικές αποκαλύψεις" Πανούση.

Μιλώντας στο MEGA για «σκοτεινό θρίλερ», ο  Βαρεμένος διερωτήθηκε γιατί οι καταγγελίες αυτές δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας όσο ο  Πανούσης ήταν υπουργός, ενώ έκανε λόγο για «χορό των πρώην» υπουργών.

«Έχω δει πολλούς πρώην υπουργούς, οι οποίοι όσο ήταν υπουργοί, και δεν λέω καμιά προσωπική αιχμή για τον κύριο Πανούση τώρα, γιατί είναι κι άλλοι στον χορό των πρώην. Εδώ έχουμε τον χορό των πρώην τώρα...εγώ πολλές φορές αρνούμαι να πάρω μέρος σε συζήτηση για να δεν θέλω να ανεβάσω το κασέ κανενός... δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι ένας υπουργός, ο οποίος γνωρίζει ότι στελέχη του κυβερνητικού κόμματος, όσο είναι υπουργός, έχουν σχέση με τον τρομοκρατία και το αφήνει να περάσει έτσι», είπε.

«Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας όπως είναι η Ελλάδα όλα μπορεί να συμβούν. Εγώ δεν τα θεωρώ σοβαρά αυτά να σας πω την αλήθεια. Μπορεί να υπάρχει κάτι... και όταν μπαίνει θέμα κινδύνου ζωής που θέτει ο κύριος Πανούσης, αλοίμονο. Αλλά δεν τα θεωρώ σοβαρά όπως εκτυλίσσονται. Και επειδή η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, εγώ δεν θέλω να ξεχαστώ με ένα θρίλερ» σημείωσε.
nonews-news

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS