Διαπόμπευση για τους «τεντιμπόηδες» που προδίδουν την Πατρίδα

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 20150 σχόλια

Η οικονομική εξαθλίωση που ζει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού είναι το αποτέλεσμα της πτώσης των ηθικών αξιών - Επιτακτική η κάθαρση σε όλους τους τομείς.

Η Ελλάδα σε... κώμα αξιών. Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα Η αιτία του προβλήματος είναι ότι η χώρα μας εδώ και δεκαετίες ζει υπό το καθεστώς της κατάρρευσης όλων των αξιών που κρατούσαν ζωντανή την αξιοπρέπεια των πατεράδων και των παππούδων μας.
Τις τελευταίες δεκαετίες το πολιτικό προσωπικό της χώρας σε αγαστή συνεργασία με το οικονομικο-εκδοτικό κατεστημένο, επέβαλαν έναν άλλο τρόπο ζωής, μια άλλη διαλεκτική με έμφαση στις διαστρεβλωμένες οικονομικές δομές, με αναφορά στην αναποτελεσματική δημόσια διοίκηση, τη μη απονομή δικαιοσύνης, την ασέβεια προς τον συνάνθρωπο, την ηθική κατάπτωση, την παντελή έλλειψη αξιοκρατίας και τον «ωχαδερφισμό».
Η κατάπτωση της ηθικής δεν είναι κάτι το απροσδιόριστο. Είναι η απώλεια κοινωνικής συνείδησης, το ελάχιστο δηλαδή αξιακό υπόβαθρο που απαιτείται για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και έπειτα της κοινωνικής ευρυθμίας.
Η μεγάλη κατηφόρα επήλθε από την μεταπολίτευση και μετά. Με βίαιη και απότομη αλλαγή του αξιακού μας ορίζοντα. Οι Έλληνες πολίτες μετετράπησαν με τη βοήθεια ενός ιδιότυπου λαϊκισμού των πρώτων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ σε μονάδες και η μόνη αξία που προέκυψε από αυτή την κατάρρευση και κυριάρχησε στην μεταπολιτευτική Ελλάδα ήταν ο απόλυτος μηδενισμός και ο ασπασμός του ατομικισμού, η πίστη δηλαδή στη μη-αξία.
Άνθρωποι πλούτισαν μέσα σε ένα βράδυ πατώντας επί πτωμάτων και εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία εφαρμογής των νόμων.
Συνειδήσεις καταπατήθηκαν και «λαδώθηκαν» με γνώμονα τον νεοπλουτισμό και την αναξιοκρατία. Η αρχαία ελληνική λέξη «φιλότιμο» που δεν αποδίδεται επαρκώς από καμία άλλη γλώσσα στον κόσμο, ποδοπατήθηκε όσο τίποτα άλλο στο βωμό του «μαμωνά» και του υλισμού.
Ο δυτικός τρόπος ζωής που επέβαλαν οι δανειστές της Ελλάδας ήδη από την δεκαετία του 1980 εξαφάνισε με βίαιο τρόπο τον σεβασμό στους νόμους και στις παραδόσεις.
Θρησκεία και Παιδεία ποδοπατήθηκαν και γελοιοποιήθηκαν στο όνομα του απόλυτου μηδενισμού.
Η αποχή από τις παραδόσεις της Πατρίδας μας, της γης των πατέρων μας δηλαδή, έγινε μόδα!
Ο άκρατος καταναλωτισμός και η έκρηξη των media συνετέλεσαν στην αλλαγή του αξιακού κώδικα που επί αιώνες έφεραν οι Έλληνες στο DNA τους.
Ο νεοέλληνας έμαθε να βλέπει το «παρά φύση» και να το θεωρεί φυσιολογικό, να κάνει το trash μόδα, τις αμερικανικές σαπουνόπερες τρόπο ζωής και την «αρπαχτή», τρόπο εργασίας.
Στην Ελλάδα της... Αλλαγής και αργότερα του Εκσυγχρονισμού έγινε must το δόγμα: «Ο θάνατός σου, η ζωή μου».
Αυτό επετεύχθη τελικά κατά κόρον και διαταξικά στην Ελλάδα και ακολουθήθηκε συνειδητά και από τις κυβερνήσεις της ΝΔ.
Για αυτό έφθασε η διαφθορά στη Πατρίδα μας μας να μπορεί να συγκριθεί μόνο με τριτοκοσμικές χώρες.
Πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
Η χώρα έφτασε στον πάτο του βαρελιού και ήρθε η ώρα ο καθένας να πληρώσει για τις αμαρτίες του.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν από κανέναν. Η πολιτεία οφείλει να εφαρμόσει τους νόμους και οι πολίτες να σηκώσουν την Ελλάδα στα χέρια τους.
Κάποτε, υπήρχε ο νόμος 4000/1958 περί τεντιμποϊσμού. Δημόσια διαπόμπευση. Κούρεμα με την ψιλή, σκίσιμο παντελονιών και εν συνεχεία περιφορά στο δρόμο.
Αυτή την Ελλάδα των λαμόγιων που επιβίωσαν εις βάρος των πολλών δεν την θέλουμε. Η χώρα μας τα τελευταία 5 χρόνια ταλαντεύτηκε από τη λαίλαπα των μνημονίων που οδήγησαν στο τέλος της Μεσαίας τάξης, σε 1.500.000 ανέργους, σε 3.000.000 φτωχούς, σε συσσίτια, σε αλλεπάλληλες αυτοκτονίες, στο κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Την ίδια ώρα, στην ίδια... χώρα και την ίδια χρονολογική περίοδο, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι, καναλάρχες και άλλοι... «καρχαρίες» συνεχίζουν να «πίνουν» το αίμα του λαού και να αδειάζουν τα... κρατικά ταμεία, φουσκώνοντας τους λογαριασμούς τους, προσωπικούς και εταιρικούς, στους φορολογικούς παραδείσους.
Αυτή την Ελλάδα θέλουμε να αλλάξουμε και θα την αλλάξουμε, όσο και αν προσπαθούν να το αποτρέψουν.
Την Πατρίδα μας δεν θα την χαρίσουμε σε κανέναν «τεντιμπόη».
Αυτή τη μάχη για την «κάθαρση», για τις ηθικές μας αξίες και την προάσπιση της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, θα τη δίνουμε καθημερινά κόντρα σε όλους και σε όλα. newsbomb.gr


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS