Εργατικό Κέντρο Λευκάδας-Βόνιτσας: Όλοι στους δρόμους! Ξεσηκωμός!

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 20150 σχόλια

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  16 ΟΚΤΩΒΡΗ Πικετοφορία, όλοι στους δρόμους! Προσυγκέντρωση  στις 7:30 μ.μ. στον Άγιο Μηνά
Συνάδελφοι εργάτες, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βάζει για ψήφιση, την Παρασκευή 16 Οκτώβρη, στη Βουλή, το πολυνομοσχέδιο. Τα μέτρα που περιλαμβάνει είναι φωτιά και αποτελούν τα προεόρτια της πιο σκληρής και σαρωτικής επίθεσης που θα συνεχιστεί το Νοέμβρη, με στόχο την πλήρη διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, τσάκισμα στους μισθούς, σε συντάξεις και σε εργασιακά δικαιώματα!
Δεν υπάρχει καμία λαϊκή συναίνεση σε αυτό το έγκλημα! Όλοι στο δρόμο, ξεσηκωμός, κανένας συμβιβασμός με το σφαγιασμό των δικαιωμάτων μας!
Δίνουμε αγωνιστική, μαχητική, μαζική απάντηση στην κυβερνητική προπαγάνδα ότι τα βάρβαρα μέτρα έχουν τη λαϊκή συγκατάθεση! Συμμετέχουμε στον αγώνα, μέσα από τα σωματεία και τους συλλόγους! Παίρνουμε την υπόθεση της υπεράσπισης της ζωής μας στα δικά μας χέρια.
Τα μέτρα δεν εξαιρούν κανένα εργάτη, αυτοαπασχολούμενο, αγρότη, άνεργο, γυναίκα! Μας καταδικάζουν στη δουλειά και τη ζωή χωρίς δικαιώματα, για τα κέρδη της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας.
Είναι προκλητικοί! Την ίδια στιγμή απαλλάσσουν μονοπωλιακούς ομίλους από ανταποδοτικά τέλη, από χρέη, από πρόστιμα και αναδρομικά! Χαρίζουν εκατομμύρια σε μονοπωλιακά μεγαθήρια και κυνηγούν τις ψευτοσυντάξεις των υπερήλικων, καταδικάζουν σε δουλειά μέχρι τον τάφο τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, αυξάνοντας τα όρια ηλικίας στα 67 και τα χρόνια ασφάλισης στα 40!
Το πολυνομοσχέδιο που πάει προς ψήφιση την Παρασκευή μαζί με το πόρισμα των "σοφών" που θα δημοσιευτεί την Πέμπτη, αποτελούν την ταφόπλακα της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Καμιά αναμονή, καμιά συνθηκολόγηση!
ΔΥΝΑΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, με ακόμα μεγαλύτερη μαζικότητα, οργανώνουμε την πάλη, κλιμακώνουμε τον αγώνα. Με το συλλαλητήριο στις 22 Οκτώβρη και την  Πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε πιο ψηλά τη σημαία των ταξικών αγώνων.
Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ καλεί τα Σωματεία και τους Συλλόγους, να οργανώσουν τον αγώνα σε κάθε τόπο δουλειάς! Καμία συνδικαλιστική οργάνωση, κανένας εργάτης, νέος, άνεργος δεν πρέπει να μείνει εκτός μάχης από τους αγώνες για τη ζωή μας.

ΛΕΥΚΑΔΑ 14-10-15

Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS