Ημερίδα για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τις χρηματοδοτικές ανάγκες

Παρασκευή 26 Ιουνίου 20150 σχόλια

Ημερίδα με θέμα «Ανάπτυξη και κινητικότητα των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μέσα στην κρίση και οι χρηματοδοτικές ανάγκες», διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη η Περιφέρεια και το Europe Direct Patras, μαζί με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Καθώς η κρίση συνεπάγεται σημαντικές απειλές για τις επιχειρήσεις, τις τράπεζες και τους οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς αναρωτιόμαστε εάν στην Δυτική Ελλάδα οι συγκεκριμένες απειλές μετατράπηκαν σε ευκαιρίες και θετικές αναπτυξιακές προοπτικές. Και εάν ναι, πως αυτό συνέβη,  υπό ποιες συνθήκες και ποιους περιορισμούς;
Ποιο είναι το περιβάλλον της κρίσης, μέσα στο οποίο κινήθηκαν οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια; Υπήρξαν τελικά «νικητές» και όχι μόνο «ηττημένοι»;
Σε αυτό το δυναμικό περιβάλλον της οικονομικής κρίσης έρχεται να προστεθεί το ερώτημα σχετικά με τον ρόλο του χρηματοπιστωτικού συστήματος και των τραπεζών στο Τοπικό και Περιφερειακό δίκτυο.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας απάντησης των παραπάνω ερωτημάτων,  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσω του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «Europe Direct Patras» και σε συνεργασία με το ΜΒΑ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων  του Πανεπιστημίου Πατρών, σας προσκαλεί στην ημερίδα που πρόκειται να πραγματοποιήσει την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2015 από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58) .


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS