Δάγκωσε τον αστυνομικό που του έκανε αλκοτέστ - Απίθανες εικόνες σε δρόμο και μέσα στο περιπολικό!

Δευτέρα 8 Ιουνίου 20150 σχόλια

Στο νοσοκομείο ο αστυνομικός που τραυματίστηκε - Ενώπιον της δικαιοσύνης ο δράστης που... μιμήθηκε τον Λουίς Σουάρες
Στο νοσοκομείο κατέληξε Αστυνομικός του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, όταν κατά τη διάρκεια του τροχονομικού ελέγχου ο οδηγός, που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης… τον δάγκωσε, αφού νωρίτερα είχε εξυβρίσει και τον ίδιο και τον συνάδελφό του.


Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Πατρών στον Πύργο. Οι δυο αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, κατά τη διάρκεια περιπολίας, προσέγγισαν ένα σταθμευμένο όχημα, εντός του οποίου βρίσκονταν δυο άτομα.

Κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός, ήταν υπό την επήρεια μέθης και μάλιστα η μέτρηση με το αλκοολόμετρο έδειξε ότι το ποσοστό ξεπερνούσε κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Ο 58χρονος οδηγός, όχι μόνο αρνήθηκε να υποβληθεί σε δεύτερο, επαναληπτικό έλεγχο, αλλά άρχισε να εξυβρίζει τους αστυνομικούς.

Αφού συνελήφθη, κατά την προσαγωγή του, κι ενώ βρισκόταν εντός του οχήματος της Αστυνομίας, επιχείρησε να επιτεθεί στον οδηγό, κι όταν δεν τα κατάφερε, γύρισε προς τον δεύτερο, που τον συνόδευε και τον δάγκωσε στο χέρι. Ο μαινόμενος και μεθυσμένος οδηγός κρατείται και σήμερα θα δικαστεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου, ενώ ο αστυνομικός απευθύνθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου μετά τη φροντίδα του τραύματος του από τους γιατρούς, αναχώρησε για το σπίτι του. patrisnews.com

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS