ΑΝΝΑ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ:ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 20150 σχόλια

Η πρόταση του Βαγγέλη Βενιζέλου να είμαι υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία ήταν κάτι που με ξάφνιασε ευχάριστα. Και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να την αρνηθώ. Για τρεις λόγους:

Ο πρώτος γιατί είναι ο τόπος μου. Έτσι τον αισθάνομαι από μικρό παιδί. Το Αγρίνιο, η Αμφιλοχία, το Μεσολόγγι, η Ναύπακτος, ο Αστακός, το Θέρμο είναι μέρη με τα οποία αισθάνομαι τόσο οικεία, όσο πουθενά αλλού.
Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί ο τόπος αυτός χάρισε στο ΠΑΣΟΚ ιστορικές και μοναδικές νίκες. Τις θυμάμαι να τις πανηγυρίζουμε στο εκλογικό κέντρο του πατέρα μου. Και σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για την πατρίδα μας, αλλά και για το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να είμαι παρούσα.
Ο τρίτος λόγος είναι και ο πιο σημαντικός. Πιστεύω ότι η  Αιτωλοακαρνανία έχει μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες στον πρωτογενή τομέα, στον τουρισμό, στον πολιτισμό. Μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις και να δημιουργηθούν δουλειές για τους χιλιάδες ανέργους της περιοχής μας.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η δημιουργία θέσεων εργασίας πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα όλου του πολιτικού δυναμικού του νομού μας. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλλω με τις γνώσεις, την εμπειρία και όση δύναμη διαθέτω. Γνωρίζω ότι δεν αρκούν μόνο αυτά. Για να πετύχουμε τον στόχο μας πρέπει να πιέσουμε, ώστε η ελληνική περιφέρεια να βρεθεί στο επίκεντρο του αναπτυξιακού ενδιαφέροντος και μιας νέας εθνικής προοπτικής.
Για να υπάρξει όμως αυτή η εθνική προοπτική, θα πρέπει να διασφαλιστεί η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, θα πρέπει να υπάρξει πολιτική, οικονομική και κοινωνική σταθερότητα. Και εγγυητής αυτής της σταθερότητας απέδειξε ότι είναι το ΠΑΣΟΚ. Στα δύσκολα υπήρξε η δύναμη της ευθύνης.
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS