Στη δίνη της πορνείας!

Πέμπτη 3 Ιουλίου 20140 σχόλια

Ακόµα και 11χρονα τσιγγανάκια βγαίνουν καθηµερινά στους δρόµους αναζητώντας πελάτες για λίγα ευρώ.

Πολλοί ηλικιωµένοι, που υποκύπτουν στον πειρασµό, είναι θύµατα κλοπών.

Ιδιαίτερα άσχημη είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς καθημερινά στους δρόμους του Μεσολογγίου, με τα μικρά τσιγγανάκια να παρενοχλούν ηλικιωμένους, αλλά και νεότερους άνδρες, προκειμένου να συνευρεθούν για λίγα ευρώ.
Το φαινόμενο αυτό παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού οι μικρές τσιγγάνες που βγαίνουν στους δρόμους για την αναζήτηση πελάτη, είναι όλο και περισσότερες, ενώ το χειρότερο όλων είναι ότι σε αυτή τη διαδικασία μπαίνουν όλο και μικρότερα κορίτσια. Μέχρι πριν από αρκετό καιρό στο δρόμο έβγαιναν κορίτσια περίπου 15 ετών, πλέον αυτό δεν ισχύει και έχουν αρχίσει να βγαίνουν ακόμα και 11χρονα ή 12χρονα, πάντα βέβαια με τη συνοδεία μεγαλύτερων συγγενών.
Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν τον υποψήφιο πελάτη είναι απλός και εύκολος. Η παρέα των τσιγγάνων που βγαίνει βόλτα προς αναζήτηση πελατών, αποτελείται από το κορίτσι που θα τους προσεγγίσει και από δυο συνήθως συνοδούς, μεγαλύτερες σε ηλικία. Το κορίτσι πλησιάζει τον υποψήφιο πελάτη κάνοντας του άσεμνες προτάσεις και χειρονομίες, ενώ ήδη τα άλλα δυο άτομα έχουν απομακρυνθεί και παρακολουθούν διακριτικά. Παρόλο που πολλές φορές αντιμετωπίζει άρνηση αυτό επιμένει, μέχρι να απειληθεί ότι θα κληθεί η αστυνομία, που ποτέ, όμως, δεν καλείται γιατί οι περισσότεροι ντρέπονται να καταγγείλουν τέτοιου είδους «παρενόχληση»... aixmi-news.gr


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS