Στη γιορτή Αλόγου στη Βόνιτσα η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά

Παρασκευή 2 Μαΐου 20140 σχόλια

Στην γιορτή Αλόγου που διοργανώνεται κάθε χρόνο την πρώτη μέρα του Μαΐου από τον Ιππικό Όμιλο της Βόνιτσας στο νησάκι Κουκουμίτσα
στην παραλία της Σαλτίνης, βρέθηκε χθες, η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά με τον συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη και νέου υποψηφίου Απόστολου Κατσιφάρα.
Η κυρία Σταρακά -μαζί με υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακή Ενότητας με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο»- έγινε αποδέκτης θερμής υποδοχής από πλήθος κόσμου που συμμετείχε στην εκδήλωση παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
Παράλληλα, με ιδιαίτερη θέρμη και εγκαρδιότητα συναντήθηκε η υπ. Αντιπεριφερειάρχης και με άλλους υποψηφίους για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Κατά την παρουσία της Χριστίνας Σταρακά και των υπ. Περιφερειακών Συμβούλων της Αιτωλοακαρνανίας στην εκδήλωση, συζήτησαν για διάφορα ζητήματα αλλά και για το πρόγραμμα της παράταξης με επικεφαλής τον Απ. Κατσιφάρα, ενώ αντάλλαξαν και ευχές λόγω της ημέρας, ενώ η υπ. Αντιπεριφερειάρχης είχε θερμό χαιρετισμό με την βουλευτή Νίκη Φούντα.


ενεργό link
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS