Κατούνα: Μας έταξε 50€ στον καθέναν μας για να πάμε σε ομιλία υποψηφίου στις Φυτείες!!

Κυριακή 11 Μαΐου 20140 σχόλια

Ήταν μια ήσυχη ανοιξιάτικη βραδιά το σιντριβάνι σου ενέπνεε μια αίσθηση ηρεμίας, ο πλάτανος καταπράσινος και φωτισμένος σε γαλήνευε. Οι υποψήφιοι έλειπαν, έτρεχαν να μαζέψουν ψήφους DOOR-DOOR.
Γυρνώντας από την άλλη πλευρά να σου ο Νίκος! Συνομιλούσε  με μερικούς νεαρούς όλοι έδειχναν χαρούμενοι, οι νεαροί κουνούσαν το κεφάλι συγκαταβατικά, τα ματιά του Νίκου έλαμπαν από ευχαρίστηση κάτω από τα φώτα της πλατείας.
Το επόμενο βράδυ όλα άλλαξαν οι νεαροί ήταν ανάστατοι. Ο ένας ρωτούσε τον άλλον εσένα πόσα σου είπε πώς θα σου δώσει; 50€. Τους πλησιάσαμε και τους ρωτήσαμε τι έγινε βρε παιδιά τι πάθατε;

Η απάντηση που μας έδωσαν ήταν η εξής
Χτες το βράδυ ο Νίκος μας έταξε  50€ στον καθέναν μας για να πάμε σε ομιλία υποψηφίου στις Φυτείες!! Και στο τέλος μας έδωσε 20€!! Με την δικαιολογία ότι δεν χειροκροτήσαμε πολύ!!! Εκεί βρήκαμε και γνωστούς μας και από την Αμφιλοχία!!!
 Το σιντριβάνι εξακολουθούσε να παίζει μελωδικά με το νερό, ο πλάτανος αγέρωχος κουνούσε τα καταπράσινα φύλα του, κοιτάξαμε δεξιά και αριστερά ο Νίκος… πουθενά. Αυτά επί του ΠΑΡΟΝΤΟΣ    
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS