Δυτική Ελλάδα: ΠΡΟΣΟΧΗ! Κεραυνοί, καταιγίδες υδροστρόβιλοι και ...χαλάζι τις επόμενες ώρες!

Δευτέρα 28 Απριλίου 20140 σχόλια


Απο το πρωί σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις, σε όλο το Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, την Θεσσαλία, την δυτική Στερεά Ελλάδα και την δυτική και βόρεια Πελοπόννησο.

Δείξτε προσοχή. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανότατα στο Ιόνιο πέλαγος και από υδροστρόβιλους, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι !!

Τα πιο έντονα και ακραία καιρικά φαινόμενα, θα σημειωθούν τις μεσημεριανές ώρες, σε όλη την δυτική, κεντρική, ανατολική και βόρεια Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, αναμένονται ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχές, στο Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θράκη, το βορειοανατολικό, ανατολικό Αιγαίο, την Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
Δείξτε τεράστια προσοχή ιδιαίτερα στην Θεσσαλία και την Στερεά Ελλάδα, καθώς τα φαινόμενα θα είναι έντονα και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και ίσως και χαλάζι.

-Τις απογευματινές και βραδινές ώρες, θα συνεχιστούν οι καταιγίδες και οι βροχές, σε όλη την βόρεια, δυτική, ανατολική και κεντρική Ελλάδα, με τα πιο έντονα φαινόμενα να σημειώνονται στην Στερεά Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο.
Στις υπόλοιπες περιοχές κυρίως το βράδυ, αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων, ωστόσο το απόγευμα θα υπάρχουν και εκεί καταιγίδες και βροχές.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

ΤΡΙΤΗ 29/4/2014 : Με αυξημένες νεφώσεις θα κυλίσει η μέρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 12-19oC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30/4/2014 : Με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις θα κυλίσει ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 11-20oC.

ΠΕΜΠΤΗ 1/5/2014 : Με ηλιοφάνεια και κατά διαστήματα νεφώσεις θα κυλίσει ο καιρός. Το απόγευμα προβλέπεται καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 11-22oC. πληροφορίες απο greek-weather.org - thebest.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS