Άρση ασυλίας για Μπαρμπαρούση και 3 ακόμα βουλευτές της ΧΑ για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση

Τετάρτη 30 Απριλίου 20140 σχόλια

Πρόκειται για τους Αντώνιο Γρέγο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Αρτεμίο Ματθαιόπουλο και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, οι οποίοι κατηγορούνται για ένταξη σε και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Με 213 ψήφους «υπέρ» έναντι 16 «κατά» και 8 «παρών», σε σύνολο 237 ψηφισάντων, η Βουλή αποφάσισε την άρση ασυλίας τεσσάρων ακόμη βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για το αδίκημα της ένταξης σε και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.Πρόκειται για τους Αντώνιο Γρέγο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Αρτεμίο Ματθαιόπουλο και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση. Νωρίτερα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έκαναν λόγο για πολιτικές διώξεις εναντίον τους.«Για την ασυλία μου ποσώς με ενδιαφέρει τι θα ψηφίσετε, εγώ τη συνείδηση μου την έχω καθαρή» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.
«Όχι» στην άρση ασυλίας, εκτός από τους χρυσαυγίτες βουλευτές, ψήφισαν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.κ. Ουζουνίδης, Μελάς, Δημαράς, Ραχήλ Μακρή και Σταυρούλα Ξουλίδου. «Παρών» ψήφισαν, εκτός από τους υπόλοιπους βουλευτές των ΑΝΕΛ, και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Νίκος Νικολόπουλος, Γιάννης Κουράκος και Γιώργος Κασαπίδης.  skai.gr

ενεργό link
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS