Συνελήφθησαν απατεώνες που πωλούσαν φωτοβολταϊκά

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 20120 σχόλια


Τέλος στη δράση σπείρας που πουλούσε φωτοβολταϊκά και εισέπραττε ποσά από τους ανυποψίαστους πελάτες χωρίς να παραδίδουν ποτέ το προϊόν, έδωσε η αστυνομία.

Οι δράστες είχαν έδρα το Περιστέρι και εμφανίζονταν ως πληρεξούσιοι μεγάλης γερμανικής επενδυτικής τράπεζας. Συνελήφθησαν δύο μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και αναζητούνται άλλατέσσερα. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος των παραπάνω, για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της πλαστογραφίας.

 Σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε γραφεία και κατοικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος πλαστών συμβάσεων συνεργασίας, πλαστές σφραγίδες της γερμανικής τράπεζας, ένα φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μπλοκ αποδείξεων στη γερμανική γλώσσα, επαγγελματικές κάρτες των δραστών που τους παρουσίαζαν ως υπαλλήλους ή πληρεξούσιους της τράπεζας και πλήθος εγγράφων και δικαιολογητικών στην ελληνική και γερμανική γλώσσα.

 Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχει εξακριβωθεί η εξαπάτηση τριών πολιτών από τους οποίους οι δράστες έλαβαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, ενώ εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των πολιτών που εξαπατήθηκαν από τη συγκεκριμένη σπείρα είναι πολύ μεγάλος. you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS