Ο κόσμος πεινάει και ο Λοβέρδος έχει όραμα …το κόμμα η «ΕΛΙΑ»

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 20120 σχόλια


Για ένα μεγάλο κεντροαριστερό πόλο που θα σχηματιστεί με βάση το ΠΑΣΟΚ, ένα νέο κόμμα ή συνασπισμό κομμάτων μιλά ο Ανδρέας Λοβέρδος ώστε να νικηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», ο πρώην υπουργός αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο νέου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος ή δημιουργίας ενός συνασπισμού όπως η «ΕΛΙΑ» της Ιταλίας. Επαναλαμβάνει ότι το ΠΑΣΟΚ, όπως είναι, έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο, αλλά επισημαίνει ότι «όλα αυτά τα ενδεχόμενα θα τα εξετάσουμε μετά την λήψη της δόσης των 43-44 δισ. Ευρώ».

Ο κ. Λοβέρδος δηλώνει βέβαιος ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη θα αποτύχει, παρότι θα μειώνει το πρωτογενές έλλειμμα, καθώς «κινδυνεύει με εσωτερική οικονομική κατάρρευση». Γι' αυτό το λόγο, δηλώνει, πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο κυβερνητικό σχήμα μετά τον ανασχηματισμό, παρότι τον Ιούνιο είχε υποστηρίξει τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ. Όπως τονίζει «τα πράγματα άλλαξαν», «στην πράξη δεν γίνεται τίποτε ουσιαστικό» και «συμμετοχή σημαίνει προσωπική και πολιτική αποτυχία». you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS