Πρέβεζα: Προβλήματα από το χαλάζι σε ελαιοπαραγωγούς

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 20120 σχόλια

Σοβαρές ζημιές στην ελαιοπαραγωγή προκάλεσε η χαλαζόπτωση που συνόδευσε την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών και έπληξε πολλές περιοχές της Πρέβεζας.


Στον υπόλοιπο νομό τα προβλήματα είναι μικρά συγκριτικά με τις ποσότητες νερού που έπεσαν.
Η Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας επλήγη από δυνατό αέρα και λασποβροχή σε αντίθεση με την παραλιακή ζώνη αλλά και τα ορεινά του Δήμου, όπου εκτός από βροχή έπεσε και δυνατό χαλάζι.
Όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Ζαλόγγου Βαγγέλης Ροπόκης ο οποίος επισκέφθηκε τα σημεία που δημιουργήθηκαν προβλήματα υπήρξαν ζημιές σε αγροτικούς δρόμους σε Κανάλι, Καστροσυκιά, Καμαρίνα και Κρυοπηγή, οι οποίες λόγω των παρεμβάσεων που είχαν γίνει δεν έλαβαν μεγάλη έκταση.
Εκείνοι ωστόσο που φαίνεται να επλήγησαν περισσότερο από τα φαινόμενα είναι οι ελαιοπαραγωγοί αφού η χαλαζόπτωση προκάλεσε μεγάλες ζημιές στον καρπό τόσο σε δημοτικές κοινότητες του Ζαλόγγου όσο και σε Λούρο και Ωρωπό.
Το γεγονός αυτό επισημαίνει και ο αντιδήμαρχος Λούρου Λάζαρος Παπαχρήστος ο οποίος τονίζει ότι ζημιές υπήρξαν και σε αγροτικούς δρόμους στα όρια του πρώην Δήμου Λούρου. pamepreveza.gr you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS