Γέμισε ψάρια ο Αμβρακικός - Έσκισε τα δίχτυα απλήρωτος εργάτης

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 20120 σχόλια

Μάχη για το ψάρεμα διαδραματίζεται τις τελευταίες μέρες σε περιοχή του Αμβρακικού κόλπου όπου τόνοι ψαριών, τσιπούρες και λαβράκια βρήκαν τον δρόμο της ... "ελευθερίας" και γέμισαν την θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr η αιτία ήταν ένα περιστατικό που συνέβη πριν λίγες μέρες σε ιχθυοκαλλιέργεια που έχει τις εγκαταστάσεις της στον Αμβρακικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας εργάτης ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι απλήρωτος εδώ και καιρό, έκοψε πριν λίγες μέρες τρία από τα "κλουβιά", της ιχθυοκαλλιέργειας όπου εκτρέφονταν τα ψάρια με αποτέλεσμα τόνοι από αυτά να κατακλύσουν την θάλασσα.

Αποτέλεσμα ήταν, χιλιάδες ψάρια, κυρίως λαβράκια και τσιπούρες πάνω από μισό κιλό το καθ ένα, να ελευθερωθούν και οι ψαράδες όλης της περιοχής να κάνουν στην κυριολεξία ... πάρτυ τις μέρες αυτές.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο εργάτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη ενώ η ζημιά που υπέστη η επιχείρηση είναι αρκετά μεγάλη. pamepreveza.gr you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS