Αμετανόητος …

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 20120 σχόλια


Επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο - «Δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις
που πήρα κατά τη διάρκεια της θητείας μου» Αμετανόητος για τις πολιτικές του επιλογές δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός, περνώντας στην αντεπίθεση, αφού κατηγόρησε τον Σύριζα για την πρόταση εξεταστικής για το μνημόνιο λέγοντας ότι υπάρχουν « δυνάμεις που ποντάρουν στην καταστροφή της χώρας.

Ειδικότερα, το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει για ακόμα μία φορά, πως ο πρώην πρωθυπουργός δε μετανιώνει για τις αποφάσεις που πήρε κατά τη διάρκεια της θητείας του. Και επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο από... τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται σε διάλεξη.

"Οι Έλληνες συνεχίζουμε να δίνουμε μια σκληρή μάχη. Μάχη που αρχίσαμε όλοι μαζί, μόλις η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, τον Οκτώβριο του 2009", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκδόθηκε με αφορμή την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο.

Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για "δυνάμεις που εξακολουθούν να ποντάρουν σε μια καταστροφή" της χώρας, για "σκευωρία" και "εξιλαστήρια θύματα". Να σημειωθεί ότι ο Γ. Παπανδρέου βρίσκεται στις ΗΠΑ προκειμένου να παραδώσει σεμινάρια για τη διαχείριση της κρίσης στο Χάρβαρντ και να παρακολουθήσει το Συνέδριο των Δημοκρατικών. you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS