Ο ευνουχισμός της Λευκάδας κι ο ευνουχισμός της αλήθειας …

Τρίτη 21 Αυγούστου 20120 σχόλια

Από χτες κάνει τον γύρο της Ελλάδας η είδηση ότι μία απατημένη σύζυγος ευνούχισε τον άνδρα της στην περιοχή Τσουκαλάδες της Λευκάδας κι εκείνος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε
νοσοκομείο των Ιωαννίνων.
Θέμα γαργαλιστικό, το οποίο πολύ γρήγορα έβαλε...φωτιά στο διαδίκτυο.
Άλλωστε η αντιγραφή χωρίς καμία διασταύρωση στοιχείων είναι για πολλούς αγαπημένο σπορ!
Με την αβάσταχτη ελαφρότητα λοιπόν που βάζει οποιαδήποτε έρευνα ή διασταύρωση στοιχείων στο περιθώριο η είδηση έγινε...πρώτο θέμα.

Μόνο που απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το συμβάν έγινε πριν μερικές ημέρες και η σύζυγος που ευνούχισε τον άνδρας της όταν διαπίστωσε ότι την απατά συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Εκείνος αιμόφυρτος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Λευκάδας και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.
Ήταν πολύ εύκολο να διαπιστώσει κάποιος αν το συμβάν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή αποτελεί αποκύημα φαντασίας όπως έχει συμβεί κι άλλες φορές στο διαδίκτυο.
Τα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων λοιπόν όσο κι αν έψαξαν δεν βρήκαν τέτοιο περιστατικό να νοσηλεύεται σε κάποια από τις κλινικές του. Η Αστυνομία της Λευκάδας δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη απατημένης συζύγου, άρα αυτή δεν έφτασε ποτέ στον Εισαγγελέα.

Το Νοσοκομείο Λευκάδας δεν είχε ποτέ περιστατικό ευνουχισμένου άνδρα!
Είχε όμως κάτι άλλο, το οποίο πιθανώς έδωσε την τροφή στους ευφάνταστους σεναριογράφους.
Στις 2 Αυγούστου, όπως επίσημα μας ενημέρωσε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, αργά το βράδυ έφτασε στο Νοσοκομείο ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής με κάταγμα πέους. Κατά τον ίδιο οφείλονταν σε αυτοτραυματισμό. Το νοσοκομείο κάλεσε εξωτερικό ιατρό ουρολόγο, καθότι δεν έχει τέτοια ειδικότητα και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κρίθηκε όμως ότι χρήζει περαιτέρω περίθαλψης. Δεν έμεινε στο νοσοκομείο και ο ίδιος οδηγώντας το αυτοκίνητό του έφυγε λέγοντας στο προσωπικό ότι θα επιλέξει νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η εικόνα του βέβαια δεν είχε καμία απολύτως σχέση με αυτή του αιμόφυρτου άνδρα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όπως περιγράφεται στα δημοσιεύματα.
Το νοσοκομείο της Λευκάδας δεν έκανε καμία εισαγωγή και φυσικά ποτέ δεν έγινε καμία διακομιδή στα Γιάννινα.
Απλά είναι ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει με πόση ευκολία μπορεί όχι μόνο να παραποιηθεί η αλήθεια αλλά να ευνουχιστεί.epiruspost.gr you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS