Τροχαίο με εγκλωβισμό στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 20110 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων , κοντά στον κόμβο της Συκιάς σημειώθηκε πριν από λίγο, μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με τρακτέρ.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το αυτοκίνητο που
κινούνταν προς Ανρίρριο εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε με τρακτέρ , με αποτέλεσμα ο οδηγός του να τραυματιστεί σοβαρά και να εγκλωβιστεί.
Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Π.Υ. Αγρινίου, του Α.Τ. Γαβαλούς, της Τροχαίας Μεσολογγίου και του ΕΚΑΒ , που απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Όπως φαίνεται ο οδηγός του αυτοκινήτου που κατευθύνονταν προς Αγρίνιο, επιχείρησε να αποφύγει κάποιο όχημα που βρίσκονταν μπροστά του με αποτέλεσμα να στρίψει δεξιά και αν μπει με ταχύτητα σε παράδρομο, ακριβώς έξω από το κοσμικό κέντρο «Ρόδα». Στο σημείο εκείνο βρίσκονταν τρακτέρ πάνω στο οποίο έπεσε με δύναμη το ΙΧ, με αποτέλεσμα αν τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από αστυνομικούς και πυροσβέστες και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις έχει τραύματα στον θώρακα και στο χέρι, χωρίς όμως να φέρει τραύματα στο κεφάλι, γεγονός που κάνει τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι.
Ο τραυματίας είναι συνδικαλιστής αστυνομικός και μετέβαινε, ως εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ, στο Γενικό Συμβούλιο Σωμάτων Ασφαλείας Δυτικής Ελλάδας που θα πραγματοποιούνταν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στο Αγρίνιο.
agriniopress.gr


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS