Ρομά πουλούσαν λαπτοπ και τάμπλετ… με 100 ευρώ!

Σάββατο 21 Μαρτίου 20150 σχόλια

Τα έπαιρναν δωρεάν με την «Ψηφιακή Αλληλεγγύη»… και τα έδιναν «κοψοχρονιά» Ουρές, πολύωρη αναμονή, και καμιά φορά ψιλοεντάσεις σε καταστήματα της Πάτρας που συνεργάζονται με το πρόγραμμα «δωρεάν tablet, laptop και ετήσια σύνδεση internet» στο πλαίσιο της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» που ξεκίνησε το Φεβρουάριο στην Ελλάδα.

Όμως δεν έλειψαν και τα ευτράπελα! Όπως ήταν λογικό ανάμεσα στους 289.300 δικαιούχους σε όλη την Ελλάδα ήταν αρκετοίρομά οι οποίοι δικαιούνταν να πάρουν συσκευή όμως… ορισμένοι εξ αυτών… είχαν άλλα σχέδια!
Σύμφωνα με καταγγελίες κάποιοι από τους ρομά με το που παρέλαβαν τα laptop και τα tablet τα πουλούσαν «κοψοχρονιά» σε περαστικούς. Το περιστατικό συνέβη στην διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Ερμού μπροστά στα έκπληκτα μάτια εμπόρων και περαστικών! Πουλούσαν τάμπλετ και λαπ τοπ «του κουτιού» αλλά στη μισή τιμή!
Το τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες στους δρόμους του κέντρου της Πάτρας, με το εμπόριο στην «μαύρη αγορά» δεν περιγράφεται.
Έμπορος κατήγγειλε πως γνωστοί του «πήρανLaptopκαι τάμπλετμε 100 – 150 ευρώ»!
Την ίδια ώρα βέβαια όταν κάποιοι που πραγματικά είχαν ανάγκη (ΑμεΑ, άπορες οικογένειες κ.λ.π) εξαιρέθηκαν λόγω των «κριτηρίων» που αρκετές φορές ήταν απαράδεκτα και με πολλά «κενά». contraseolous.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS